ΜΟΥΣΙΚΗ

Χάρη στον κιθαρίστα των Blink-182 μάθαμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δικαίωσε την απόφαση του καλλιτέχνη να αφήσει τη μουσική για να κυνηγήσει UFO.

Το 2016, ο Tom DeLonge, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνιδρυτής των Blink-182, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το συγκρότημα, για να κυνηγήσει το μεγάλο του πάθος, το κυνήγι των εξωγήινων. Για το σκοπό αυτό ίδρυσε το ‘To the Stars Academy of Arts and Sciences’, έναν οργανισμό που ειδικεύεται στη μελέτη των UFO και της εξωγήινης ζωής.

Πριν δύο χρόνια ο οργανισμός πόσταρε στο YouTube τρία βίντεο, που μαγνητοσκοπήθηκαν από το 2004 έως το 2015 από πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Το ένα δείχνει να συναντούν ένα αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφος στο San Diego, ενώ τα άλλα δύο δείχνουν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται περίεργα πάνω από το νερό.

Τα βίντεο με τον καιρό απέκτησαν εκατομμύρια views και για αυτό το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα, για να ταυτοποιήσει τα αντικείμενα. Κατέληξε λοιπόν στο ότι δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει. Έτσι, όταν ο Joseph Gradisher, εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, τα χαρακτήρισε ως “Unidentified Aerial Phenomena”, γύρισε το κεφάλι του κόσμου και του ίντερνετ.

Είναι η πρώτη φορά, που κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο χαρακτηρίζεται επίσημα ως αγνώστου ταυτότητας, αφού μέχρι τώρα συνήθως αναγνωριζόταν ως κάποιο drone ή κάποιο μπαλόνι. Φανταζόμαστε τον Tom να ακούσει στη διαπασών το παρακάτω κομμάτι των Blink και να χαμογελάει χαιρέκακα: