ΣΙΝΕΜΑ

‘Blood Father’: Βρήκε ο Mel Gibson το δικό του ‘Taken’;

Η νέα ταινία του Mel Gibson περιέχει διάσωση κόρης και μυστικά που καλό θα ήταν να είχαν μείνει εκτός τρέιλερ.

Δε μπορούσαμε να μη δούμε τις ομοιότητες σε είδος και πλοκή μεταξύ της νέας ταινίας του Mel Gibson ‘Blood Father’ και των ‘Taken’ ταινιών με τον Liam Neeson, αλλά ίσως οι διαφορές να είναι τελικά αρκετές και να μας κερδίσουν.

Παρά τα γένια, η ταινία βρίσκει σε φόρμα τον Gibson, αλλά δεν είναι ο μόνος που αξίζει την προσοχή μας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί μαζί του και η Erin Moriarty που απέσπασε εξαιρετικά σχόλια για τον ρόλο της Hope στην επιτυχία του Netflix ‘Jessica Jones’, όπως και ο υποψήφιος για Όσκαρ για το ‘Fargo’, William H. Macy, που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια και στην τηλεοπτική σειρά ‘Shameless’. Για τον Diego Luna επίσης θα χαιρόμασταν, αλλά αν κρίνουμε απ’ όσα αποκαλύπτει το τρέιλερ, η μοίρα του εντός της ταινίας δε φαίνεται να είναι και η καλύτερη.

Χωρίς να φαίνεται κάτι ιδιαίτερο ή διαφορετικό, η ομάδα του σεναρίου μας δίνει ελπίδες, αφού αποτελείται από τον Peter Craig του ‘The Town’ – συγγραφέας και του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η ταινία – και την Andrea Berloff που ήταν πρόσφατα υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου με το ‘Straight Outta Compton’.

Κρίμα που το τρέιλερ ακολουθεί τη μάστιγα των τελευταίων ετών που θέλει να τα βλέπουμε όλα πριν καν πατήσουμε στην αίθουσα.

Το ‘Blood Father’ βγαίνει στις 12 Αυγούστου στις αμερικανικές αίθουσες.