ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Σελίν Ντιόν έβγαλε τραγούδι για το Deadpool, γιατί έχουμε 2018

Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον αγαπημένο αντιήρωα.

Τον τελευταίο καιρό μάθαμε ότι άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου παρακολουθούν το ‘Power of Love’, ότι ο Joffrey κάνει στριφτά τσιγάρα και τα πίνει σε αθηναϊκό μπαρ, ότι η Heidi Klum τα χει με τον Tom των Tokio Hotel και ότι η Jessie J διαγωνίστηκε σε κινέζικο ριάλιτι, το οποίο και κέρδισε. Γλυκές ειδήσεις που θα έλεγες ότι βρίσκονται στην καλή πλευρά της sci-fi δυστοπίας, στην οποία έχουμε καταλήξει ότι ζούμε.

Σε αυτό το τρελό μίξεν-ματς που συμβαίνει τελευταία, θυμίζουμε ότι στο πρώτο τρέιλερ που είχε βγει, ο Deadpool ντύθηκε Bob Ross. Πώς να το ξεπεράσεις αυτό;

Έτσι.

Και τώρα ήρθε να σπάσω τον 4ο(;) τοίχο, αφού έχω προσωπική σχέση με την Celine Dion, η οποία ήταν για χρόνια η απάντησή μου στα λευκώματα στην ερώτηση για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Τη συγκίνηση που ένιωσα με τη Σελίν στον ‘Τιτανικό’, την ξανάνιωσα σινεματικά στο ‘Mommy‘ και τώρα ήρθε η εποχή -γιατί έχουμε 2018- να μας πετάξει μπούμερανγκ το δακρύβρεχτο προφίλ, που της έχουμε αποδώσει, με τη συμμετοχή της στο soundtrack του ‘Deadpool 2’.

Μπορούσαν και καλύτερα; Μπορούσαν.

Είναι λίγο τσίζι; Είναι.

Ταυτόχρονα όμως είναι και τέλειο, γιατί είναι η Σελίν Ντιόν στο soundtrack του ‘Deadpool 2’ και αυτό από μόνο του αρκεί. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελίν επιδιώκει να μας δείξει ότι έχει το funny bone. Μην ξεχνάμε και την εμφάνισή της στον Jimmy Fallon το 2016. Άλλη μια απόδειξη ότι η ζωή είναι μικρή για να παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

O Joffrey κάνει στριφτά τσιγάρα και τα πίνει σε αθηναϊκό μπαρ
Η Heidi Klum τα χει με τον Tom των Tokio Hotel
Η Jessie J διαγωνίζεται σε κινέζικο ριάλιτι
7 σημάδια ότι ζούμε σε μια sci-fi δυστοπία