ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Crisis in Six Scenes’: Έτοιμοι για την πρώτη φορά τηλεόραση του Woody Allen;

Ο διάσημος δημιουργός προσγειώνεται στο Amazon για τα πολυαναμενόμενα έξι επεισόδια της πρώτης του τηλεοπτικής σειράς.

Όταν το Amazon σου κάνει μια προσφορά που δε μπορείς να αρνηθείς – βλέπε 15 εκατομμύρια στην προκειμένη περίπτωση – είναι λογικό να υποκύπτεις, αλλά μονάχα υπό έναν όρο. Έξι επεισόδια και τέλος.

Με λίγα λόγια η ζωή της πρώτης τηλεοπτικής σειράς του Woody Allen θα έχει πολύ μικρό περιθώριο, αλλά αφού αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει σαφείς στόχους και καλύτερη υλοποίηση, δεν μας βρίσκει αντίθετους. Ούτε και το meta αστειάκι με τον κουρέα που στοιχηματίζει ότι η νέα δουλειά του σεναριογράφου(;), του σκηνοθέτη (;), του θα δούμε τι τελοσπάντων, πελάτη του θα έχει να κάνει με μία δυσλειτουργική οικογένεια εξυπνάκηδων. Όπως έχετε ήδη μαντέψει, έπεσε μέσα

Η οποία δυσλειτουργική οικογένεια μέσης τάξης μάλιστα, ζει στη δεκαετία των ‘60s και αναταράσσεται από την παρουσία της χίπισσας Miley Cyrus που έρχεται να αμφισβητήσει τις απαρχαιωμένες τους ιδέες. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε στις 30 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του Amazon Prime, αλλά μέχρι τότε θα κάνουμε την πρόβλεψη που λέει ότι μεγάλο μέρος του σχολιασμού της σειράς θα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Allen.