ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Dating Naked: Το πιο γυμνό ριάλιτι γνωριμιών ήρθε και στην Ευρώπη

Το «Βγαίνοντας Ραντεβού Γυμνοί», αν το μεταφράζαμε στα ελληνικά, είναι ό,τι λέει ο τίτλος του.

Bachelor, Love island, Power of Love και προσεχώς, το First Dates που θα δούμε στο Star Channel. 

Δεν είναι λίγα τα ριάλιτι γνωριμιών που έχουν προβληθεί στη χώρα μας και στη λίστα είναι πολύ πιθανό να προστεθεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον ένα ακόμα: το Dating Naked.

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου που«γενννήθηκε» στις ΗΠΑ και πριν από λίγο καιρό, προσγειώθηκε και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στη Γερμανία από τα τέλη Ιανουαρίου. Γιατί όμως τέτοιος χαμός; 

Πολύ απλά επειδή το Dating Naked είναι ακριβώς αυτό που υπονοεί το όνομά του: το πιο γυμνό ριάλιτι ever.

Τι είναι το Dating Naked 

Έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2014 στο VH1, στις ΗΠΑ, με την τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιό Amy Paffrath να είναι η οικοδέσποινα στις δύο πρώτες σεζόν του.

Η πρώτη γυρίστηκε σε ένα νησί του Παναμά και αποτελούταν από 11 συνολικά επεισόδια, ενώ η δεύτερη με τίτλο Dating Naked: Playing for Keeps στις Φιλιππίνες (είχε 10 επεισόδια και ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2015).

Η τρίτη σεζόν με παρουσιαστή τον Rocsi Diaz, τηλεπερσόνα και μοντέλο, γυρίστηκε στα Μπόρα Μπόρα, έκανε πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2016 και αποτέλεσε το φινάλε του reality dating show.

Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά, τον Φεβρουάριο του 2021, ανακοινώθηκε ότι η παραγωγή θα ανανεωνόταν από την Paramount+.

Ο Νο1 κανόνας

Στο Dating Naked συμμετέχουν άντρες και γυναίκες που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα και βγαίνουν ραντεβού, με σκοπό να βρουν το ιδανικό ταίρι. Μέσα στο σπίτι πρέπει να κυκλοφορούν διαρκώς γυμνοί. Να σημειωθεί όμως ότι τα γεννητικά τους όργανα δε φαίνονται στην κάμερα, αφού στα επίμαχα σημεία η εικόνα «αλλοιώνεται».

Αν και στις ΗΠΑ, η προβολή του έχει παγώσει εδώ και χρόνια, το ριάλιτι συνεχίζει να προβάλλεται σε Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά και τώρα και στην Ευρώπη. Μένει να δούμε αν θα εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές, εκτός της γερμανικής.