ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις αυτή την εβδομάδα

To PopCode διαλέγει τα κομμάτια που βγήκαν αυτή την εβδομάδα και αξίζουν την προσοχή μας.

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε γεμάτη με νέες κυκλοφορίες. Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε και ξεχώρισε τα κομμάτια, που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Ιδού.

Demy – Στον Αέρα

Ο Νίκος Περάκης πάντα φροντίζει για τα soundtrack των ταινιών του. Δεν ξεχνάμε το ‘Μείνε μαζί μου απόψε’ του ‘Η Λίζα και όλοι οι Άλλοι’ που έβαλε την Μερκούρη στον χάρτη. Δεν ξεχνάμε το ‘Πάνω στην τρέλα μου’ για τη ‘Λούφα και Παραλλαγή’. Δεν ξεχνάμε το ‘Στόχος είναι τα Λεφτά’ και το ‘Ενα σπασμένο φτερό’ για την ‘Ψυχραιμία’. Το ‘Στον Αέρα’ είναι το soundtrack του ‘Success Story’ και είναι ένα ακόμη από τα catchy κομμάτια, που μας έχει συνηθίσει.

Leon of Athens – Utopia

Ο Leon of Athens έχει βρει το στυλ που του ταιριάζει και βγάζει συνεχώς ωραία κομμάτια. Όσο περιμένουμε το καινούριο του άλμπουμ, που θα γίνει διαθέσιμο το 2018, μας έδωσε ένα ακόμη καλό τραγούδι.

MGMT – Little Dark Age

Οι MGMT δεν είναι πια ανάλαφροι, πειραματιζόμενοι, νέοι στην καρδιά. Είναι Cure, είναι Λάνθιμος, είναι Panic at the disco; Δεν είναι original, αλλά μας αρέσει.

Taylor Swift – Gorgeous

Η Taylor συνήθως βάλλεται από παντού και κυρίως από τους φαν του Καρντάσιαν κλαν. Στο σπίτι του PopCode όμως, θα βρίσκει πάντα μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό λόγο.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Και ξαφνικά ήρθε η Demy
Αυτή την Taylor Swift, την ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά στο 1989
Τα 20 αγαπημένα μας τραγούδια του 2017 (ως τώρα)