ΣΙΝΕΜΑ

Denzel Washington εναντίον ιταλικής μαφίας στο τελευταίο κεφάλαιο του Equalizer

Το OneMan εξασφάλισε την πρώτη προβολή του τρέιλερ του Equalizer 3 με ελληνικούς υπότιτλους, που κυκλοφορεί σύντομα στους κινηματογράφους.

Στο πρώτο Equalizer o Denzel Washington ως Robert McCall τα είχε βάλει μεταξύ άλλων και με τη ρώσικη μαφία αλλά τώρα τα πράγματα σκουραίνουν. Ο πρώην πεζοναύτης και κατεξοχήν τύπος με τον οποίον Δεν Μπλέκεις, βρίσκεται τώρα στην Ιταλία, σε ένα μέρος όπου όπως τον ακούμε να λέει στο τρέιλερ, πραγματικά του αρέσει.

«Δε μπορείς να το πάρεις αυτό από εμένα», λέει.

Οπωσδήποτε θα δοκιμάσουν να του το πάρουν, και μπορείτε να μαντέψετε ότι η αντίδρασή του στην απειλή της μαφίας της Νοτίου Ιταλίας δε θα είναι κι η πιο ήρεμη. Όταν ο Robert καταλαβαίνει πως οι φίλοι του στην Ιταλία βρίσκονται υπό τον έλεγχο τοπικών αφεντικών της μαφίας, ξέρει πως δεν έχει πολλές επιλογές, παρά την εξής μία: Ναι, να τα βάλει με τη μαφία του. Μόνος του εναντίον όλων, αν αυτό χρειαστεί.

Το Equalizer 3 ταινία έρχεται σύντομα στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment.

Στην ταινία ο Washington επιστρέφει πιο αποφασισμένος από ποτέ, έχοντας δίπλα του την Dakota Fanning, ενώ στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Antoine Fuqua, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τον οσκαρικό σταρ άλλες 4 φορές, ανάμεσά τους στο Training Day, για το οποίο εξάλλου ο Washington κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

O Fuqua μάλιστα μας έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη συνεργασία του με τον Denzel.

Οι νέες περιπέτειες του Equalizer στην Ιταλία έρχονται σύντομα λοιπόν στους κινηματογράφους, κι εμείς εξασφαλίσαμε το τρέιλερ με τους ελληνικούς υπότιτλους:

Η ταινία έρχεται σύντομα στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment.