ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δες ένα αποκλειστικό κλιπ από το “Hitman: Πράκτορας 47”

Βασισμένη σε ένα από τα διασημότερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, η περιπέτεια βγαίνει σήμερα στις αίθουσες. Κι εμείς σου δίνουμε μια πρώτη γεύση.

Αν το σύγχρονο Χόλιγουντ μας έχει μάθει κάτι, είναι πως συνεχίζεις να δοκιμάζεις, μέχρι να το πετύχεις. Δεν έπιασε την πρώτη; Πάμε ξανά. Όπως συμβαίνει με τον ήρωα της ταινίας, καθώς και του υπερ-επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού στο οποίο βασίζεται, ο οποίος δεν είναι παρά η 47η εκδοχή ενός γενετικού πειράματος ύστερα από δεκαετίες ερευνών προς την επίτευξη του απόλυτου πράκτορα-κλώνου.

Ο 47 είναι το τέλειο. Σε δύναμη, σε ταχύτητα, σε εφευρετικότητα. Ο απόλυτος πράκτορας για την απόλυτη αποστολή.

Εξάλλου αν είναι να αντιμετωπίσεις τον κινηματογραφικό Σποκ, χρειάζεται αν μη τι άλλο να στείλεις τον καλύτερό σου πράκτορα εναντίον του.

Όπως εδώ, σε αυτό το αποκλειστικό κλιπ της ταινίας που εξασφάλισε το ΟΝΕΜΑΝ σαν πρώτη γεύση, για την ταινία που μόλις βγήκε στις αίθουσες.

 

Στην ταινία, ο Πράκτορας 47 στοχεύει μια οργάνωση η οποία έχει σκοπό να ξεκλειδώσει το παρελθόν του και βάσει αυτού να δημιουργήσει μια στρατιά τέλειων πρακτόρων/όπλων. Θα συμμαχήσει με μια άλλη πράκτορα και θα τα βάλει με τη σκιώδη οργάνωση, πυροβολώντας, γκαζώνοντας, δέρνοντας, και κάνοντας γενικότερα ό,τι άλλο απαιτείται από έναν μοντέρνο κατάσκοπο. Καταλαβαίνεις.

Το “Hitman: Πράκτορας 47” επρόκειτο να είναι το επόμενο μεγάλο franchise για τον Πολ Γουόκερ, του οποίου τον κεντρικό ρόλο ήταν έτοιμος να αναλάβει. Στη θέση του συναντάμε τον Ρούπερτ Φρεντ, δηλαδή τον Πίτερ Κουίν από το “Homeland”, ο οποίος περιστοιχίζεται από ένα πολύ ενδιαφέρον καστ γεμάτο γνώριμες φάτσες. Το κορίτσι είναι η Χάνα Γουέρ, η οποία όπως κι η αδερφή της, Τζέσι Γουέρ, έχει επίσης τα δικά της wildest moments: Ήταν εξάλλου η Έμμα Κέιν στο πολιτικό δράμα “Boss” που αγαπήθηκε από πολλούς θεατές στην Ελλάδα.

 «Ο 47 τής μαθαίνει όλα όσα ξέρει, πράγματα που δεν μπορούσε να φανταστεί. Την δοκιμάζει, την φέρνει στα όριά της αλλά τελικά αυτό είναι απελευθερωτικό για εκείνη», λέει η Γουέρ για την ηρωίδα της.

Αντίπαλος είναι ο Ζάκαρι Κουίντο, γνωστός ως Σάιλαρ από το “Heroes” και Σποκ στα νέα “Star Trek”, ένας άνθρωπος γεννημένος για να παίζει επιβλητικούς ρόλους που σε τρομάζουν θες-δε θες.

Απόλαυσε περισσότερο από το ‘Gun Fu’ στυλ δράσης του Πράκτορα 47 (δηλαδή kung fu με όπλα στα χέρια σου, όπως λέει ο Ρούπερτ Φρεντ που τον υποδύεται) στο τρέιλερ της ταινίας.

 

*Το “Hitman: Πράκτορας 47” παίζεται στις αίθουσες από την Odeon.