ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δες τον σκηνοθέτη του “Battleship” να πυροβολεί μια κάμερα $350,000

Στα γυρίσματα του “Battleship: Η Ναυμαχία” περνάνε πολύ καλά κι αυτό βγαίνει στις ζημιές

Όταν έπαιζες μικρός Ναυμαχία μάλλον δε φανταζόσουν πως θα ερχόταν η μέρα που θα το έβλεπες στη μεγάλη οθόνη σαν υπερπαραγωγή εκατομμυρίων, με ένα καστ αστέρων που φτάνει από τον Liam “Τζακ Μπάουερ σε 15 χρόνια” Neeson μέχρι την Rihanna κι από τον Taylor “Τιμ Ρίγκινς” Kitsch μέχρι την Brooklyn Decker.

Α, και εξωγήινους! Έχει και εξωγήινους. Επειδή, γιατί όχι.

Και την Rihanna! Επειδή, και πάλι, γιατί όχι.

 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Peter Berg, ο άνθρωπος πίσω από μπόλικες εμπορικές επιτυχίες (το “Hancock” πχ, αν και δεν είναι και ιδιαίτερο παράσημο αυτή η ταινία) αλλά κυρίως πίσω από μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές, του “Friday Night Lights”. Και όπως θα δεις σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα, ο πειραματισμός πάνω στο μέγεθος και την κτηνώδη δύναμη των όπλων, γινόταν με έναν απολύτως ευχάριστο (και ζημιογόνο) τρόπο.

Να πώς ο Berg δοκίμασε να κινηματογραφήσει έναν εκπληκτικής δύναμης πυροβολισμό με μια λήψη πρώτου προσώπου:

 

Άουτς.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας μας πληροφορεί πως Τo Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιεί άσκηση στα ανοιχτά της θάλασσας και πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται την ύπαρξη μιας εξωγήινης μορφής που μοιάζει να καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Η μάχη προμηνύεται σφοδρή και η επερχόμενη ναυμαχία που θα λάβει χώρα είναι η πιο καθοριστική για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Ωραία. Αν δεν το έπιασες, να και το τρέιλερ:

 

Όμορφες στιγμές.

Επόμενη κίνηση δική σου, το “Battleship: Η Ναυμαχία” βγαίνει στις αίθουσες στις 19 Απριλίου.