ΤΑΙΝΙΕΣ

Δήλωσε συμμετοχή και δες πρώτος τη νέα animation ταινία των Disney και Pixar “LIGHTYEAR”

To OneMan σε συνεργασία με την FeelGood δίνουν την ευκαιρία σε 15 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις και (μαζί με τα παιδιά τους) να δουν πρώτοι τη νέα animation ταινία των Disney και Pixar "LIGHTYEAR".

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Lightyear” στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου, το OneMan σε συνεργασία με την Feelgood διοργανώνουν μια ειδική προβολή για τη νέα animation ταινία των Disney και Pixar.

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Buzz Lightyear—του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού—συστήνοντας τον θρυλικό Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών. Το διαστημικό ταξίδι του θρυλικού αστροναύτη Buzz Lightyear με το πολυπληθές πλήρωμά του καταλήγει, από δικό του σφάλμα, με το διαστημόπλοιό τους καθηλωμένο σε έναν αφιλόξενο πλανήτη.

Όσο τα χρόνια περνάνε, ο Buzz αναζητά έναν τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Όμως, ο χρόνος περνάει για τον καθένα διαφορετικά.

Δείτε το trailer και συνεχίζουμε.

Ο Chris Evans (“Knives Out,” “Avengers: Endgame”) δανείζει τη φωνή του στον Buzz. “Η φράση ‘”πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής” χρησιμοποιείται συχνά, αλλά προσωπικά πρώτη φορά την εννοώ,” δηλώνει ο Evans. “Όποιος με γνωρίζει ξέρει την αγάπη μου για τα animations. Ακόμα δεν το πιστεύω πως είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Pixar και συνεργάζομαι με αυτούς τους ιδιοφυείς καλλιτέχνες που αφηγούνται μοναδικές ιστορίες. Το να τους παρακολουθείς να δουλεύουν είναι μαγικό. Τσιμπιέμαι καθημερινά.”

Αυτά είναι – συνοπτικά – όσα περιμένουμε από την ταινία, την οποία οι αναγνώστες του OneMan έχουν την ευκαιρία να τη δουν σε πρώτη προβολή, ένα 24 ωρο πριν από την επίσημη πρεμιέρα, δηλαδή στις 15 Ιουνίου.

Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από τους 15 τυχερούς, οι οποίοι θα κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και τα παιδιά τους, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται αναλυτικά στο παρακάτω post.