ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H μοντέρνα ανθολογία του ‘Easy’ έχει κι άλλες ιστορίες να πει

Ο πατριάρχης του αμερικανικού mumblecore κινήματος επιστρέφει με νέες ερωτικές και κοινωνικές αυτοτελείς ιστορίες.

Υπεύθυνος για το «Easy» είναι ο Τζο Σουάνμπεργκ, ο πατριάρχης του αμερικανικού mumblecore κινήματος, δηλαδή των φτηνών ανεξάρτητων ταινιών που έγιναν κίνημα στη διάρκεια των ’00s, γυρισμένες με ταχύτητα και ελευθερία καθώς και μεγάλο βαθμό αυτοσχεδιασμού. Ο Σουάνμπεργκ εφαρμόζει τις μεθόδους του και στο «Easy», εξερευνώντας σε κάθε επεισόδιο και μια εντελώς διαφορετική, αυτοτελή ιστορία στο Σικάγο του σήμερα, όπου οι ήρωές του ζουν, μαλώνουν, αγωνιούν και ερωτεύονται.

Κορυφαίο επεισόδιο της 1ης σεζόν ήταν εκείνο όπου ο κωμικός Μαρκ Μάρον ερμηνεύει δημιουργό κόμικς  σε μια βραδιά με μια πολύ νεότερη γυναίκα η οποία δηλώνει καλλιτέχνις selfie (Εμιλι Ρατακόφσκι). Ο Μάρον δήλωσε πως ο χαρακτήρας του θα επιστρέψει στη 2η σεζόν, κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε αρκετούς ακόμα χαρακτήρες σε δεύτερο γύρο, μαζί φυσικά με αρκετές νέες ιστορίες.

«Το θέμα με τον Σουάνμπεργκ είναι πως δεν ξέρεις τι θα συμβεί σε αυτές τις σκηνές επειδή σου δίνει πολύ λίγα πράγματα, μια βασική περιγραφή του τι θα συμβεί στη σκηνή» λέει ο Μάρον για το στυλ γυρίσματος. «Οπότε τα συναισθήματα στο γύρισμα είναι πολύ ειλικρινή, αρκεί να είσαι εκεί».

2Η ΣΕΖΟΝ, 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY, NETFLIX

Δες όλο το ένθετο όπως δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής: