ΣΙΝΕΜΑ
SPONSORED

Είδαμε το Venom 2 και ζήσαμε μια κινηματογραφική βραδιά στο Σπίτι της 24 MEDIA

Όλα όσα ζήσαμε στη βραδιά Venom παρέα με τους αναγνώστες μας.

Tρία χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ο Tom Hardy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως ο φονικός προστάτης Venom, ένας από τους πιο πολύπλοκους και ιδιαίτερους χαρακτήρες. Η συνέχεια της ιστορίας, το Venom 2 είναι γεγονός και το OneMan το γιόρτασε με ένα event για τους φανς της πρώτης ταινίας. Το site που αγαπά την pop κουλτούρα σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment έδωσαν την ευκαιρία σε 16 τυχερούς αναγνώστες να δουν πρώτοι τη νέα ταινία Venom 2 και να περάσουν μια κινηματογραφική βραδιά στο Σπίτι της 24 MEDIA.

Η εμπειρία μας ξεκίνησε από το Σπίτι της 24 MEDIA. Εκεί όπου είχαμε δώσει το ραντεβού μας με τους τυχερούς αναγνώστες του OneMan για να μεταφερθούμε στη συνέχεια όλοι μαζί στα Village Cinemas του The Mall Athens προκειμένου να ξεκινήσει η Venom εμπειρία. Hosts της βραδιάς ήταν οι δικοί μας Θοδωρής Δημητρόπουλος και Ιωσηφίνα Γριβέα, οι οποίοι έγιναν μία παρέα με τους αναγνώστες. Αφού εφοδιαστήκαμε με τα απαραίτητα (σινεμά χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται) καθίσαμε αναπαυτικά και απολαύσαμε λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, το Venom 2.

Mοναδικά εφέ, ωραίες ερμηνείες από τους Hardy και Harrelson, χιούμορ και δράση ήταν τα στοιχεία εκείνα της ταινίας που τράβηξαν την προσοχή των αναγνωστών μας, τόσο που βγαίνοντας από την αίθουσα των Village Cinemas ήθελαν απλά να βρεθούν όλοι μαζί για να σχολιάσουν όσα είδαν επί της οθόνης.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη και δόθηκε στο Σπίτι της 24 MEDIA. Εκεί όπου τους τυχερούς αναγνώστες μας περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις.

Στο bar, ένας bartender ετοίμαζε στους καλεσμένους μας θεματικά κοκτέιλ. Ένα σε χρώμα κόκκινο για τους υποστηρικτές του Carnage και ένα σε μαύρο γι’ αυτούς που αγαπούν τον Venom.

Αφού λοιπόν οι καλεσμένοι μας πήραν στο χέρι ο καθένας το δικό του αγαπημένο κοκτέιλ, η Ιωσηφίνα και ο Θοδωρής έδωσαν το σύνθημα για να ξεκινήσει η κουβέντα για την ταινία.

Σε ποιους άρεσε περισσότερο αυτή η δεύτερη ταινία από την πρώτη;

Τι είχαν να πουν οι καλεσμένοι μας για το φινάλε;

Πόσο τους κέρδισε το χιούμορ του Venom 2;

Αυτά και πολλά άλλα συζητήθηκαν στο Σαλόνι του House Twenty Four, ενώ από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει το απαραίτητο συνοδευτικό που δεν είναι άλλο από το φαγητό. Όπου φαγητό βλέπε burger. Και όχι οποιαδήποτε burgers αλλά θεματικά burgers με μαύρο ή κόκκινο ψωμάκι.

Και κάπως έτσι, με φαγητό, ποτό και αρκετή συζήτηση όχι μόνο για το Venom 2 αλλά και γενικά για θέματα pop κουλτούρας, ολοκληρώθηκε η βραδιά στο Σπίτι της 24 MEDIA.

Οι καλεσμένοι μας έφυγαν «γεμάτοι», έχοντας απολαύσει πριν απ’ όλους τη συνέχεια της ιστορίας του Venom. Ραντεβού στην επόμενη!

Το Venom 2 κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες στις 21/10 από τη Feelgood.