ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Είσαι το ταίρι μου: Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου αναγκάστηκε να φάει 20 βραστά αυγά

Η εμβληματική σειρά του  Λευτέρη Παπαπέτρου συνεχίζει να χαρίζει γέλιο μέχρι και σήμερα, παρόλο που κάποιες σκηνές φαίνεται πως δυσκόλεψαν ιδιαιτέρως τους πρωταγωνιστές.

Υπάρχουν κάποιες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που μπορείς να τις βλέπεις ξανά και ξανά. Και όχι, δεν μιλάμε για το Κωνσταντίνου και Ελένης που πια έχει περάσει σε άλλο λέβελ και έχει καταφέρει να μπει μέχρι και στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Υπάρχουν και εκείνες οι σειρές που είναι τόσο comfort που θες να τις βλέπεις ξανά και ξανά. Οι Σαββατογεννημένες, το Ευτυχισμένοι Μαζί, το Είσαι το Ταίρι μου, είναι μόλις μερικές από αυτές.

Μάλιστα, το Είσαι το Ταίρι μου ήταν μια σειρά που όσο κλισέ κι αν ακούγεται, ήταν μπροστά από την εποχή της, όχι μόνο για το χιούμορ της, αλλά και για τα θέματα που άγγιζε το σενάριο του. Σε μια εποχή που απαιτούνταν από τις γυναίκες να φοράνε extra small, οι σεναριογράφοι της σειράς αποφάσισαν να κάνουν για πρωταγωνίστριά τους μια χοντρή (και ναι το χοντρή δεν είναι βρισιά, get over it).

Η Στέλλα της Βίκυς Σταυροπούλου, ήταν μια γυναίκα που αγαπούσε το φαγητό και τη ζωή. Ήταν οι άλλοι που της υπενθύμιζαν ότι φοράει λάθος για την κοινωνία νούμερο παντελόνι. Εκείνη όμως, δεν άφησε τον κόσμο να τη ρίξει από κάτω. Διεκδίκησε τον έρωτά της και στο τέλος έφυγε μαζί του πάνω σε μια μηχανή. Γιατί μπορεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη ο μυστήριος τύπος με το θεληματικό πηγούνι να ερωτεύεται την ψηλόλιγνη πρωταγωνίστρια, στην πραγματική ζωή όμως οι άνθρωποι ερωτεύονται οι άνθρωποι ερωτεύονται σε small, medium και large μεγέθη.

Η σειρά όμως εκτός από τα κοινωνικά μηνύματα που με τόσο έξυπνο τρόπο πέρασε, μας χάρισε και μερικές αξέχαστες στιγμές. Θα γελάμε πάντα με τον Γρηγόρη που ήθελε να αλλάξει στυλ για να αρέσει στη Στέλλα, με τον Μιλτιάδη που τραγουδούσε σε άπταιστα αρχαία ελληνικά και με τον πάντα αθυρόστομο παππού.

Μερικές από τις πιο αστείες στιγμές στο Είσαι το Ταίρι μου γυρίστηκαν στο νησί της  Άνδρου, όπου η Στέλλα είχε πάει για διήμερο με τον κουνιάδο της τον Σωτήρη. Η σκηνή στο μπαρ με την Βίκυ Σταυροπούλου να χορεύει το “A far l’amore comincia tu” της Raffaella Carra είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική ολόκληρης της σειράς.

Για την πρωταγωνίστρια όμως, μάλλον ήταν άλλη εκείνη που της έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό. Στο ίδιο επεισόδιο και ενώ ο Σωτήρης έχει βουτήξει στη θάλασσα βλέπουμε τη Στέλλα να τρώει βιαστικά ένα βραστό αυγό για να μην την δει το αντικείμενο του πόθου της. Κι ενώ εμείς μπορεί να γελάμε κάθε φορά που βλέπουμε την συγκεκριμένη σκηνή, φαίνεται πως η Βίκυ Σταυροπούλου δεν γέλασε το ίδιο, αφού αναγκάστηκε να φάει είκοσι ολόκληρα αυγά, μέχρι να πετύχουν την σωστή λήψη.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 16:44