ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έτερος Εγώ: Η σειρά ξεκινάει ξανά γυρίσματα, έχουμε νέο teaser

Το 'Έτερος Εγώ' ξεκινά ξανά γυρίσματα με ένα φρέσκο teaser. Ποιος φίλος του Λαΐνη μπορεί να είναι δολοφόνος;

Μετά από μία πολύ επιτυχημένη πρώτη σεζόν στην Cosmote TV και αργότερα στο Star, το ‘Έτερος Εγώ’ είχε μόλις ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν πριν η πανδημία αναβάλλει παγκοσμίως τις παραγωγές.

Μετά από την υποχρεωτική διακοπή 2,5 μηνών ωστόσο, το ‘Έτερος Εγώ’ θα πραγματοποιήσει από την 1η Ιουνίου γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους συντελεστές.

Πριν η παραγωγή κλείσει, είχαμε προλάβει να δούμε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μέσα από το Instagram της Μελλισάνθης Μαχούτ:

Το ‘Έτερος Εγώ-Κάθαρσις’ όπως θα ονομαστεί η επόμενη σεζόν της ανθολογική σειράς, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες θα ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης θα έρθει αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς ο βασικός ύποπτος για τις δολοφονίες θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης).

Δες το πρώτο teaser από τη νέα σεζόν αμέσως τώρα:

Το ‘Έτερος Εγώ’ θα επιστρέψει στην Cosmote TV το φθινόπωρο του 2020, με 8 νέα επεισόδια σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο από τον ίδιο και την Κατερίνα Φιλιώτου.

Όπως μας είχε εξηγήσει πέρσι ο δημιουργός της σειράς όταν τον ρωτήσαμε πώς βίωσε τη μετάβαση από τον κινηματογράφο στο τηλεοπτικό μέσο, η διαφορά δεν υπήρξε καν. Του ζήτησαν ουσιαστικά να κάνει κινηματογράφο στην τηλεόραση και του άφησαν ελεύθερο το πεδίο για να κάνει κινηματογράφο είδους (genre movies), «ώστε να πάψει ο ελληνικός κινηματογράφος να είναι είδος από μόνο του».

«Το ‘Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές’ δεν φιλοδοξεί να είναι και να γίνει τίποτα άλλο από αυτό που είναι», είχε αναφέρει. «Επειδή έχω διαβάσει κι έχω ακούσει πολλά – στην πρώτη μου ταινία ήταν ο Fincher και το ‘Seven’, εδώ στη σειρά είναι το ελληνικό ‘True Detective’. Όλες αυτές οι συγκρίσεις είναι πολύ τιμητικές για μένα, είναι άδικες για τους άλλους τους ανθρώπους, τον Fincher κι αυτούς», μας είχε πει γελώντας ο δημιουργός. «Δεν φιλοδοξεί το ‘Έτερος Εγώ’ να είναι ούτε ‘True Detective’, δεν φιλοδοξεί να είναι τίποτε άλλο, δεν φιλοδοξούμε όλοι στην παραγωγή να είμαστε τίποτε άλλο από τους εαυτούς μας».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου ως Χριστίνα Στεργίου και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας.

Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

έτερος εγώ τάσος νούσιας

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο και άλλοι.