TRAILER

Το trailer του Έτερος Εγώ-Κάθαρσις είναι επιτέλους εδώ

Το Έτερος Εγώ επιστρέφει άμεσα στην οθόνη σου.

Στον νέο κύκλο επεισοδίων της ανθολογικής σειράς – πλέον Έτερος Εγώ-Κάθαρσις – μία σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης Ο συνεργάτης και φίλος του Ηλίας Βελισσαράτος που υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Δες το νέο full trailer του Έτερος Εγώ αμέσως τώρα:

«Το Έτερος Εγώ δεν φιλοδοξεί να είναι και να γίνει τίποτα άλλο από αυτό που είναι», μας είχε αναφέρει παλαιότερα ο δημιουργός της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας. «Επειδή έχω διαβάσει κι έχω ακούσει πολλά – στην πρώτη μου ταινία ήταν ο Fincher και το Se7en, εδώ στη σειρά είναι το ελληνικό True Detective. Όλες αυτές οι συγκρίσεις είναι πολύ τιμητικές για μένα, είναι άδικες για τους άλλους τους ανθρώπους, τον Fincher κι αυτούς. Δεν φιλοδοξεί το Έτερος Εγώ να είναι ούτε True Detective, δεν φιλοδοξεί να είναι τίποτε άλλο, δεν φιλοδοξούμε όλοι στην παραγωγή να είμαστε τίποτε άλλο από τους εαυτούς μας».

Το Έτερος Εγώ βρήκε πράγματι τη δική του συνταγή σαρωτικής επιτυχίας και είναι έτοιμο να την επαναλάβει με ακόμη περισσότερους παίκτες στον κύκλο Κάθαρσις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου ως Χριστίνα Στεργίου και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας. Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μάχουτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα και Δημήτρη Καπετανάκο.

Μείνε συντονισμένος για να διαβάσεις την αποκλειστική συνέντευξή μας με τη Μάχουτ πριν την πρεμιέρα της σειράς!

Η πρεμιέρα του Έτερος Εγώ – Κάθαρσις θα γίνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το Έτερος Εγώ – Κάθαρσις θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD.

Πώς διαμορφώνεται ως τώρα η οσκαρική κούρσα και πώς την επηρεάζει η πανδημία; Ποιες ταινίες έχουν προβάδισμα και τι Όσκαρ μπορεί να κλέψουν από το ‘Mank’; Θα είναι αυτή η χρονιά του Netflix στα Όσκαρ; Μάθε περισσότερο στο POP για τις Δύσκολες Ώρες!