ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έχουμε επιτέλους τρέιλερ για το ‘Westworld’ του HBO

Η Νο.1 σειρά στην κατάταξη αναμονής για το PopCode έχει πλέον τρέιλερ και μήνα πρεμιέρας.

Με το ‘Game of Thrones’ δύο βήματα πριν το τέλος – όπου βήματα βλ. σεζόν – τα πράγματα για το HBO έχουν ήδη αρχίσει και ζορίζουν, μιας και το δυνατότερο brand του δικτύου ήταν το μόνο που κρατούσε τα μπόσικα απέναντι στον τεράστιο ανταγωνισμό του ‘The Walking Dead’ και των υπολοίπων είτε καλωδιακής τηλεόρασης ή on-demand video παραγωγικότατων δικτύων, που δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν με το ‘The Leftovers’ και το ‘Vinyl’.

Το μεγαλύτερο επόμενο στοίχημα του HBO και τεράστια δικιά μας ελπίδα για τις δροσερές νύχτες του φθινοπώρου είναι το ‘Westworld’, ένα φουτουριστικό, western δράμα βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Crichton που είχε μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη το 1973, με πρωταγωνιστή τον Yul Brennyr.

Πίσω από τις κάμερες βρίσκουμε τους Jonathan Nolan (‘The Dark Knight’) και Lisa Joy (‘Pushing Daisies’, ‘Burn Notice’) και στο σενάριο και στην παραγωγή, ενώ μεγάλες πλάτες βάζει και ο J.J. Abrams ως executive producer.

Η σειρά θα διαρκέσει δέκα επεισόδια – με βλέψεις για πολλά περισσότερα τις ερχόμενες χρονιές φυσικά – και περιγράφεται ως μία “σκοτεινή οδύσσεια” με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η πράξη της αμαρτίας, σε έναν κόσμο όπου όλες οι ανθρώπινες ορέξεις μπορούν να ικανοποιηθούν. Και επειδή όλα αυτά δεν ξεκαθαρίζουν και πολύ το τοπίο, μία ακόμα σημαντική πληροφορία είναι ότι η πλοκή θα εκτυλίσσεται σε ένα φουτουριστικό amusement park με western θεματολογία, που μπορεί καθένας να επισκεφτεί και να ζητήσει από τα androids που κατοικούν σ’ αυτό να ικανοποιήσουν τις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες.

Πριν σας δώσουμε την απίστευτη λίστα του καστ, δείτε το τρέιλερ.

Και τώρα έχουμε και λέμε: Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth and Clifton Collins, Jr.

Περιμένετε τον ερχόμενο Οκτώβριο με την ανυπομονησία σαν τη δική μας ή θέλετε να δείτε κι άλλα για να πειστείτε;