ΣΙΝΕΜΑ

Φαντάζιο: Η κωμωδία της χρονιάς δωρεάν online

Το Μετέχνιο, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το 'Hey Panos', επανέρχεται με μία μεγάλου μήκους ταινία με λαμπρό καστ.

Βρισκόμαστε στην αρχή του νέου lockdown και σίγουρα το timeline σας θα έχει γεμίσει με προτάσεις για το πώς θα περάσει πιο ευχάριστα η καραντίνα. Eδώ και μερικές μέρες όμως η πρόταση είναι μόνο μία, λέγεται ‘Φαντάζιο’, και είναι η νέα ταινία του Μετεχνίου. Το Μετέχνιο δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από τα τέλη του 2008 και μας έχει δώσει υπέροχες ταινίες πολύ μικρού, μικρού, μεσαίου και σχεδόν μεγάλου μήκους, μουσική, κόμικ και φυσικά τα γραπτά. Στο ‘Φαντάζιο’, εκτός από τους γνώριμους πρωταγωνιστές των ‘Hey Panos‘, ‘Τόπων Μύστες‘, ‘Αριστερός και Χωρισμένος‘, συμπρωταγωνιστούν και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο δικός μας Μάκης Παπασημακόπουλος.

Στις αρχές του φθινοπώρου το ‘Φαντάζιο’ προβλήθηκε πολύ επιτυχημένα στο Σινέ Παναθήναια, με τις προβολές να γίνονται sold out η μία μετά την άλλη. Τώρα το ‘Φαντάζιο’ κυκλοφορεί online για έχουν όλοι την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο αυτής της έξοχης κωμωδίας (ή καλύτερα dramedy), που καταφέρνει να συνδυάσει τους Αυθαίρετους, τον David Lynch και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Οπλισμένος με την Κιθάρα του, ο έντεχνος τραγουδιστής Ανδρέας Βυλαρινός, αναζητεί δουλειά στην ιστορική μουσική σκηνή ΦΑΝΤΑΖΙΟ. Συναντά τον ιδιοκτήτη, ο οποίος του προσφέρει το άνοιγμα του ζωντανού προγράμματος. Ας μην πούμε όμως παραπάνω: