TRAILERS

Θα τρελαθούμε, το Fast & Furious 9 πηγαίνει όντως στο διάστημα

Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου μπλοκμπάστερ έχει John Cena, Charlize Theron, την επιστροφή του Han και, εχμ, ένα χειροποίητο διαστημόπλοιο;

Είναι μεταξύ αστείου και σοβαρού στα χείλη των φανς του franchise εδώ και χρόνια. Τουλάχιστον από τότε που ο σκηνοθέτης Justin Lin απογείωσε τη σειρά ταινιών με το Fast Five, η συλλογική απορία ήταν: Τι απομένει τώρα, πού θα τους πάνε; Στο διάστημα;

Φίλοι, φίλες, καθίστε αναπαυτικά και βάλτε τις ζώνες σας γιατί όπως θα έλεγε κι ο Buzz Lightyear, η παρέα φαίνεται έτοιμη να ταξιδέψει στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα.

Στα τελευταία πλάνα του χορταστικού νέου τρέιλερ του Fast & Furious 9, δύο από τα μέλη του crew του Dom φαίνονται να δένονται με κολλητική ταινία στα καθίσματά τους φορώντας κάτι που μοιάζει να είναι χειροποίητες διαστημικές στολές, με το ρουκετο-αμάξι τους έτοιμο να εκτοξευτεί στην έξω από την ατμόσφαιρα.

«Δουλεύοντας στο Fast 9 υπήρχε μια θεματική που έμοιαζε πολύ ταιριαστή στο να μας πάει σε μέρη που δεν έχουμε πάει ποτέ», λέει ο Justin Lin στο Collider εξηγώντας πως, αν δεν το καταλάβατε, είναι λόγοι μοτίβων και θεματικής εξερεύνησης που οδηγούν τον Ludacris στα όρια του διαστήματος.

Το νιώθετε αυτό που ζούμε; Αυτό όμως είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Δείτε χαμός που γίνεται στο τρίλεπτο τρέιλερ, το οποίο πακετάρει τόσες στιγμές σαχλής αποθέωσης που πραγματικά όταν με το καλό μπορέσουμε να το δούμε στο σινεμά με κόσμο να φωνάζει, θα είναι πιθανότατα μες στις 4-5 καλύτερες στιγμές της ζωής μας;; Δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αποκλείσω πάντως.

Δείτε:

Ας συνοψίσουμε μερικά σημεία:

  • Η Helen Mirren οδηγεί αμάξι και περνάει τέλεια κάνοντάς το.
  • Ο John Cena είναι το πιο πρόσφατο μέλος της ευρύτερης οικογένειας που μας συστήνεται, ως αδερφός του Dom. Καλή προσθήκη, είναι πάντα καλός ο Cena.
  • It’s about family!
  • Ο Han επιστρέφει! Τι θα σκεφτούν τα τσακάλια; Παράλληλες διαστάσεις; Τρύπα στο χωροχρονικό συνεχές; Δίδυμος αδερφός;
  • H Cardi B παίζει στην ταινία. Δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ αλλά είπα να το σημειώσω εδώ.
  • Ο Justin Lin είναι πίσω στην καρέκλα του σκηνοθέτη όπως έπρεπε, και φαίνεται πως έχει φέρει μαζί του μπόλικα action απωθημένα από όλο τον καιρό που είχε αφήσει το franchise στα χέρια άλλων.
  • Ο Rock, που είχε σταματήσει να είναι χρήσιμος στο franchise και του οποίου το μεγάλο εγώ είχε καταλήξει περισσότερο βάρος παρά όφελος, παραμένει στο spin-off του, πακεταρισμένος μακριά από την οικογένεια. (It’s about family.)
  • Η Charlize Theron επίσης επιστρέφει, το οποίο με κάνει να ελπίζω πως αυτή τη φορά έχουν κάποια καλύτερη ιδέα για το τι να κάνουν με τον χαρακτήρα της.
  • Πάνε όντως στο διάστημα;
  • Εμβολιάστε μας και ανοίχτε τα σινεμά, η παρέα πάει στο διάστημα!

Το Fast & Furious 9 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στα σινεμά. Bless.