ΒΙΒΛΙΟ

‘Fat Brad’: Ναι, υπάρχει βιβλίο μαγειρικής για όσα τρώει ο Brad Pitt στις ταινίες του

Τελικά μάλλον όντως μπορείς να βρεις τα πάντα online.

Εσύ πότε κατάλαβες ότι ο Brad Pitt τρώει συνέχεια στις ταινίες του;  Αν με κάποιον μαγικό τρόπο δεν το έχεις παρατηρήσει ακόμα, γράψε “Brad Pitt + eating” στο Google και έλα να σου πούμε τα υπόλοιπα. Ή μάλλον, δες το παρακάτω βίντεο για να τελειώνεις.

Επειδή τελικά υπάρχει πραγματικά κάτι, κάπου, για τα πάντα, τώρα μπορείς να βρεις και συνταγές μαγειρικής για την ατέρμονη μασαμπούκα του ηθοποιού στην οθόνη σου.

Το ‘Fat Brad – The Cookbook’ σύμφωνα με τις εκδόσεις Long Prawn, “είναι η καθοριστική εξερεύνηση των κινηματογραφικών, διατροφικών συνηθειών του William Bradley ‘Brad’ Pitt. Εν μέρει φαντασία από φαν, εν μέρει κινηματογραφική μελέτη, το ‘Fat Brad’ ανασκευάζει σχολαστικά τις καλύτερες σκηνές με τον Brad να μασουλάει”.

Όπως είπαν στο It’s Nice That οι τρεις ιδρυτές του εκδοτικού οίκου, ο βασικός λόγος που το συγκεκριμένο πρότζεκτ παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η “φοβερή ανομοιότητα” όλης της σαβούρας που τρώει στις ταινίες του σε αντίθεση με τη πολύ καλή φυσική του κατάσταση.

“Γίναμε film buffs, διατροφολόγοι και ερημίτες, όλα μαζί την ίδια στιγμή. Μαζέψαμε πληροφορίες από τις ταινίες και τις δώσαμε στους ταλαντούχους Ali και Mietta για να φτιάξουν τις γευστικές εκδοχές των πολλές φορές μεγαλόπνοων ιδεών μας. Ξέραμε ότι η ιδέα θα μπορούσε να πάει καλά όταν αρχίσαμε να δίνουμε το βιβλίο σε φίλους μας κι εκείνοι μας καλούσαν, έβαζαν σάουντρακ από τις ταινίες και μαγείρευαν τις δημιουργίες, κάνοντας αδιάκοπα προβλέψεις όσων θα έκανε ο Brad. Ήταν πιο διασκεδαστικό κι απ’ όσο φανταζόμασταν”.

Οι παρακάτω φωτογραφίες του Ben Clements είναι μια μικρή μόνο γεύση (χα, γεύση, χα!) του ‘Fat Brad’ που μπορείς να παραγγείλεις εδώ. Και bon appétit.

MONEYBALL

MR. AND MRS. SMITH

FIGHT CLUB

OCEAN’S 11