ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιατί αποκλείστηκε το πρώτο plus size ανδρικό μοντέλο του GNTM

Ο Δημήτρης Γουγουστάμος επιχείρησε την μεγάλη κατάβαση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, στην Premier League του GNTM, αλλά δεν τα κατάφερε. Εντοπίσαμε μια πιθανή αιτία.

Θέλει τεράστια αυτοπεποίθηση για να πάρεις το καμπυλωτό σώμα σου και να ανταγωνιστείς άντρες που έχουν κοιλιακούς σε μέρη του σώματος που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα κοιλιακοί. Ο Δημήτρης Γουγουστάμος όμως το τόλμησε, αν και έχασε. Αναλύουμε τι μπορεί να συνέβη.

Στο παρακάτω video, o Δημήτρης Γουγουστάμος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της πρωινής ζώνης για να περιγράψει την περιπέτεια της συμμετοχής του στο GNTM. Πέρασε το πρώτο κάστινγκ της Θεσσαλονίκης, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως εκείνος θα περίμενε. Ο Δημήτρης Γουγουστάμος δεν κλήθηκε ποτέ να συμμετάσχει στην audition της Αθήνας. Ο ίδιος δήλωσε: “Ψώνιο δεν είμαι, αλλά πίστευα πως είμαι ο πιο ωραίος και πιο άνετος στον χώρο. Μπήκα μέσα και ενώ όλοι έβγαιναν στο πεντάλεπτο, εγώ ήμουν μισή ώρα. Δεν απογοητεύτηκα που δε με πήραν, αυτοί χάνουν”.

Τι μπορεί να συνέβη;

Έσπευσα στο αγαπητό Ladylike για να τσεκάρω πώς μοιάζουν οι άντρες διαγωνιζόμενοι του φετινού GNTM ώστε να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Όλοι τους είναι εξωπραγματικά γυμνασμένοι, με six και 12 packs, άνθρωποι που πιθανότατα έχουν ξεχάσει την αίσθηση της πρώτης δαγκωματιάς σε ένα ζουμερό μπέργκερ και την πρώτη ρουφηξιά από τη συνοδευτική κοκακόλα. Δεν μας βλέπουνε, κυριολεκτικά, όπως ο παρακάτω διαγωνιζόμενος.

Το βλέμμα του κάθε υποψήφιου στις φωτογραφίες του Instagram είναι ακραία ψαρωτικό, πιο βαρύ κι από εκείνο του Andy (Steve Carell) από το ’40 Year Old Virgin’ όταν ο Cal (Seth Rogen) του μάθαινε πως να πλησιάζει γυναίκες, κάνοντας μόνο ερωτήσεις και μιλώντας με λίγα λόγια και καλά. Ας θυμηθούμε αυτή την επική κωμική σκηνή:

Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο happy-go-lucky Δημήτρης δεν κατάφερε να συγκλονίσει με την παρουσία του την παραγωγή και την κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Ίσως έπρεπε να γίνει λίγο πιο ‘φοβιστικός’ και μυστηριώδης, θυμίζοντας άντρα που δεν έχει παρελθόν, μόνο παρόν και αβέβαιο μέλλον. Θα λάμψει η αλήθεια στις προβολές των πρώτων επεισοδίων του ριάλιτι μόδας. Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος δεν το βάζει κάτω, δεν χάνει το χαμόγελο του και θα προσπαθήσει και στην επόμενη διοργάνωση. Ίσως την επόμενη φορά να έχει καλύτερη τύχη.