© ΣΚΑΙ TV
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιατί η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να επιστρέψουν στο Survivor All Star

Τα σενάρια επιστροφής τους στο ριάλιτι επιβίωσης φουντώνουν, καθώς συνεχίζουν να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο παρά την αιφνίδια αποβολή τους από το παιχνίδι. 

Από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα, παραβιάζοντας τους κανονισμούς του Survivor, έχει προκληθεί ένας χαμός. Ο Άγιος Δομίνικος έχει γίνει άνω κάτω.

Η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει τις δύο παίκτριες από το παιχνίδι. Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι ενώ έχουν τεθεί εκτός Survivor All Star δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα.

Συνεχίζουν να βρίσκονται στα εδάφη της Καραϊβικής, γεγονός που έχει πυροδοτήσει τη φημολογία για επιστροφή τους. 

Μάλιστα, έχει γίνει ήδη γνωστό ότι αύριο Πέμπτη (9/12) θα συναντηθούν με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί της Acun Medya για να δώσουν εξηγήσεις για το σκάνδαλο, αλλά και για να διαπραγματευτούν την επανένταξή τους στο ριάλιτι, καθώς υπάρχουν διάφορα «παραθυράκια».

Οι λόγοι που συγκλίνουν στην πιθανή επιστροφή τους

Από τη στιγμή της αποβολής τους μέχρι τώρα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου διαμένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία του νησιού και η καθεμία είναι σε επαφή με διαφορετικό άτομο της παραγωγής. Δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο και δεν έχουν λάβει τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η κίνηση της παραγωγής, να μην τις επιστρέψει δηλαδή κατευθείαν στην Ελλάδα, αλλά τις κρατήσει εκεί τόσες μέρες και μάλιστα, σε διαφορετικά ξενοδοχεία έχει τη σημασία της. Δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να τις επαναφέρει στο παιχνίδι.

Όπως και το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα συγκεκριμένα έχει «κλειστό» συμβόλαιο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνεπώς θεωρητικά δε συμφέρει την Acun Medya να την απομακρύνει και να την πληρώσει, ενώ δε θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στο Survivor All Star.

Όσον αφορά τώρα στις κατηγορίες περί χρήσης κινητού που βγήκαν στην επιφάνεια, αποδεικτικά στοιχεία μέσω κάμερας drone δεν υπάρχουν, ούτε τους έπιασε επ’ αυτοφόρω άνθρωπος της παραγωγής για να επιβεβαιώσει ότι πράγματι με τις πράξεις τους παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού. 

Τέλος, αν η παραγωγή δε βρήκε στο επίμαχο κινητό τηλέφωνο κλήσεις προς κάποιον ελληνικό αριθμό, δεν μπορεί να αποδείξει ότι το χρησιμοποίησαν. 

Ακόμα όμως και αν τελικά τα σενάρια επιστροφής τους βγουν αληθινά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σίγουρο είναι ότι οι παίκτριες θα επανενταχθούν κουβαλώντας κάποιες ποινές, όπως για παράδειγμα στο φαγητό.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες ημέρες, ακόμα και αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο σκάνδαλο που έκανε άνω-κάτω όχι μόνο τους παίκτες, αλλά και ολόκληρη την παραγωγή του ελληνικού Survivor.