© Star TV
GNTM 4

Γιατί όλοι ασχολούνται με όσα λέει και κάνει η Κυβέλη στο GNTM 4;

Η 19χρονη έχει κλέψει όλα τα βλέμματα με την ιδιαίτερη εμφάνισή και τα τολμηρά looks της. Το ίδιο όμως συμβαίνει και τα με τα βέλη του Twitter.

Κοντοκουρεμένο μαλλί, εντυπωσιακό ύψος, φρεσκάδα. Αν κάποια από τις κοπέλες του φετινού GNTM 4 θυμίζει περισσότερο από τις άλλες μοντέλο έτοιμο να περπατήσει στις πασαρέλες του Παρισιού, αυτή είναι μάλλον η 19χρονη Κυβέλη. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει και αντίστοιχα δηλώνει η ίδια όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Η αυτοπεποίθησή της είναι άλλο ένα μεγάλο όπλο στον αγώνα για το next top model της Ελλάδας.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την Κέρκυρα πρωταγωνιστεί με τον τρόπο της στο GNTM 4 και νιώθει έτοιμη για μια μεγάλη καριέρα πριν κλείσει καν τα 20 της χρόνια. Άλλωστε, η επαφή της με τον κόσμο της μόδας ξεκίνησε όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών.

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, η αυτοπεποίθηση και οι αναλογίες μοντέλου εξωτερικού δεν είναι αρκετές από μόνες τους. Χθες το βράδυ, παραλίγο να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Εκείνη, βέβαια, δεν φάνηκε να το πίστεψε ούτε για μια στιγμή, αφού με τον κλασικό πια τρόπο της διαδήλωνε ότι λίγο έως πολύ παραμένει η καλύτερη.

Με εκείνα και με τα άλλα το Twitter πήρε ανάποδες. Άλλωστε, έμοιαζε έτοιμο από καιρό: εδώ και λίγες μέρες η Κυβέλη είχε κερδίσει τον ανεπίσημο τίτλο της «κακιάς» του GNTM 4.

Η «κακιά» Κυβέλη του GNTM 4 και οι haters

«Το δικό μου potential να ανέβω είναι περισσότερο σε εμένα πάρα στον Θάνο – και ηλικιακά αλλά και εμφανισιακά, χωρίς βέβαια να θέλω να εννοήσω κάτι» είπε χαρακτηριστικά χθες η υποψήφια προς αποχώρηση. Σκληρή ειλικρίνειά ή απλή on air καφρίλα; Ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει.

Ένα πράγμα βέβαια είναι σίγουρο: Η δοκιμασία που θύμιζε παιδική χαρά δεν της ταίριαξε καθόλου και παραλίγο να της κοστίζει την παρουσία της στο παιχνίδι.

Ε και; Η ίδια δε φάνηκε να χάνει ούτε για μια στιγμή την αυτοπεποίθησή της. «Έχω το πρόσωπο, έχω το ύψος, έχω τα measurements, έχω τον χαρακτήρα, έχω τη θέληση. Δεν είμαι εδώ για το fame (ή κάτι άλλο), είμαι εδώ επειδή θέλω να κάνω 24/7 αυτή τη δουλειά» είπε.

Στο Twitter βέβαια πολλοί θεωρούν ότι αυτό δεν είναι η αυτοπεποίθηση ενός φιλόδοξου νέου κοριτσιού αλλά, αντίθετα, το καβάλημα του καλαμιού από ένα wannabe μοντέλο.

Σίγουρα πάντως, η Κυβέλη έχει κάνει πολλούς φανατικούς φίλους αλλά και εχθρούς με την παρουσία της στο GNTM 4.

H αλήθεια είναι πάντως ότι η ίδια κάνει πράξη τη φράση «η μετριοφροσύνη είναι απλά για τους μέτριους».

Το κατά πόσο τώρα αυτό είναι καλό ή κακό, είναι μια άλλη μεγάλη κουβέντα που μπορεί ο κάθε τηλεθεατής να κάνει με τον εαυτό του.

Για την ιστορία, την καμπάνια κέρδισε ο Ναπολέων ενώ η Αγάπη ήρθε δεύτερη. Η Μαρία σώθηκε τελευταία στιγμή από τους παίκτες, και έτσι Θάνος και Κυβέλη ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το GNTM 4.

Η «κακιά» του φετινού ριάλιτι μόδας γλίτωσε τελευταία στιγμή χάρη στην έκφραση και όχι στην πόζα, όπως σημείωσε η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

«Τουλάχιστον πάρ’το, αφού με έβγαλες» της είπε ο Θάνος φεύγοντας, δείχνοντας ανωτερότητα.

Θα καταφέρει άραγε η Κυβέλη να πετύχει το όνειρό της ή θα γκρεμιστεί από το πιο ψηλό σκαλοπάτι, εκεί δηλαδή που τοποθετεί τον εαυτό της;