ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιατί όλοι σχολιάζουν το νέο κομμάτι του Χρήστου Μάστορα για τη ‘Viktoria’

Το νέο τραγούδι από τις ΜΕΛΙSSES, σε συνεργασία με τον DJ Kas, προκάλεσε πλήθος σχολίων κι έτσι ο frontman του συγκροτήματος αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Από εκεί που δεν το περιμέναμε οι ΜΕΛΙSSES έκαναν και πάλι την έκπληξη. Όχι μόνο κυκλοφόρησαν ένα νέο άκρως καλοκαιρινό (και τραπ) κομμάτι από την Panik Records, αλλά κατάφεραν να σηκώσουν μια μεγάλη συζήτηση στα social media.

Το νέο τους κομμάτι με τίτλο ‘Viktoria’ που ερμηνεύουν μαζί με τον DJ Kas είναι ιδιαίτερο, έχει αρκετά στοιχεία trap, καθώς και ελληνικό, αλλά και ισπανικό στίχο. Ένα δυνατό και φρέσκο αποτέλεσμα από ένα συγκρότημα, το οποίο μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές συνεργασίες και κομμάτια.

Παράλληλα, το video clip υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μιχελόπουλου είναι κινηματογραφικό, γεμάτο μυστήριο και αισθησιασμό, ενώ κατάφερε να σκαρφαλώσει αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Youtube.

Αυτό που προκάλεσε, όμως, πλήθος σχολίων κάτω από την ανάρτηση του video clip στο Youtube είναι ο στίχος που περιγράφει την Viktoria ως “πιωμένη, ερωτευμένη και κ@υλωμένη”.

Ειδικά η τρίτη λέξη φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους χρήστες, οι οποίοι δεν περίμεναν από τις ΜΕΛΙSSES να τη χρησιμοποιήσουν στο τραγούδι τους. Οκ, μπορεί να μην είναι ό,τι πιο συχνό να ακούμε γνωστούς καλλιτέχνες να χρησιμοποιούν αντίστοιχες λέξεις σε κάποιο κομμάτι τους, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Και σίγουρα όχι η τελευταία. Στο κάτω κάτω, δεν ‘χαλάει’ σε καμία περίπτωση το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος Μάστορας, πάντως, αποφάσισε να τοποθετηθεί ο ίδιος μέσω σχολίου που έκανε κάτω από το κομμάτι στο Youtube, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ενώ όπως επισήμανε, το συγκεκριμένο τραγούδι, το αγαπάει και τον ”τρελαίνει”. Όπως και αρκετό κόσμο άλλωστε.

Είμαστε μαζί του. Και με την Viktoria.