ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γιατί δεν προβάλλεται πλέον το πασχαλινό επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης

Ένα επίμαχο στιγμιότυπο του συγκεκριμένου επεισοδίου μπλοκάρει την προβολή του.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι κάτι περισσότερο από μία σειρά. Είναι αυτό το καθημερινό πρόγραμμα που δε βαριέσαι να το παρακολουθείς, όσες φορές κι αν το έχεις δει. Ακόμη κι αν θυμάσαι όλους τους διαλόγους απ’ έξω.

Κάτι σαν τα δικά μας Φιλαράκια θα μπορούσε να πει κανείς. Όμως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια επεισόδια από το Κωνσταντίνου και Ελένης, τα οποία έχουμε δει ελάχιστες φορές, την ώρα που άλλα τα βλέπουμε συνεχώς. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς, το οποίο δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση εξαιτίας μιας συγκεκριμένης σκηνής.

Το «απαγορευμένο» επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης

Μιας και αυτή τη στιγμή είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, είπαμε να θυμηθούμε το πασχαλινό επεισόδιο της σειράς, το οποίο ίσως γνωρίζουν ελάχιστοι. Ο τίτλος του επεισοδίου είναι «Τα αυγά και τα πασχάλια» κι αν και δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση, υπάρχει ελεύθερο στο YouTube.

Μάλιστα, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ολόκληρης της σειράς, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 1.5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Σε αυτό το επεισόδιο (60ο της σειράς), συμβαίνουν διάφορα περίεργα στην παρέα (ο Μάνθος έχει χωρίσει με την Πέγκυ και καταφθάνουν στο Μαρούσι με άλλους συντρόφους), αλλά το ζουμί της υπόθεσης είναι πως όλοι κάνουν Πάσχα στην Αθήνα.

Και θα ρωτήσει τώρα εύλογα κάποιος, «μα καλά και γιατί δε δείχνουν αυτό το επεισόδιο;». Η απάντηση σε αυτό το «γιατί» βρίσκεται στο 25:32 του επεισοδίου, όταν η Πέγκυ φιλάει την Ελένη στο στόμα δύο φορές.

Μια σκηνή που αρκετοί δεν θυμούνται, αλλά απ’ ότι φαίνεται στερεί την προβολή του πασχαλινού επεισοδίου του Κωνσταντίνου και Ελένης από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο The 2Night Show, είχε μιλήσει για το γεγονός πως δεν προβάλλονται κάποια επεισόδια από τη σειρά, λέγοντας «Το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν έχει πολλά επεισόδια. Είναι περίπου 70 όλα μαζί. Και δεν παίζονται και όλα στην τηλεόραση. Έχει επιλέξει ο ΑΝΤ1 κάποια από τα οποία, εκείνη την ώρα που παίζονται να μην είναι τόσο… Γι’ αυτό προβάλλονται περίπου τα 60 από αυτά».