ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Glare’: O J.J. Abrams και το ΗΒΟ θα αποικίσουν στο διάστημα

Ο σκηνοθέτης και μεγαλοπαραγωγός έχει βάλει ήδη μπροστά το επόμενό του πρότζεκτ.

Μία νίκη και μία ήττα είχε ο J.J. Abrams στα τηλεοπτικά του εγχειρήματα για το 2016. Το μεν ‘Westworld’ έσκισε με την 1η του σεζόν να κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει κάνει ποτέ μια 1η σεζόν στο HBO, το δε ‘Roadies’ που έκανε σε συνεργασία με τον Cameron Crowe για το Showtime δε θα προχωρήσει σε 2η σεζόν.

Όλα αυτά όσο ο δημιουργός ετοιμάζει σειρά για τις τελευταίες μέρες του Michael Jackson και τις ταινίες ‘Half-Life’, ‘Portal’ και ‘Mission Impossible 6’, πότε από την καρέκλα του παραγωγού και πότε από του σκηνοθέτη. Όταν έχεις πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη είναι δεδομένο ότι κάποιο θα σου παραπέσει, αλλά μην περιμένεις ποτέ από τον Abrams να ξαποστάσει.

Το επόμενο τηλεοπτικό του πρότζεκτ ονομάζεται ‘Glare’ (κάπου εδώ υπάρχει αστειάκι με flare, αλλά δε θα το δοκιμάσω) σε σενάριο του Javier Gullón που έγραψε το ‘Enemy’ του Denis Villeneuve, και θα σχετίζεται με την εξερεύνηση και τις αποικίες που επιχειρεί να στήσει η ανθρωπότητα σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Μετά τα ‘Star Trek’ και ‘Star Wars’ ο Abrams μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα του διαστημικού πια, οπότε σε συνδυασμό με το πολύ καλό τηλεοπτικό βιογραφικό του και τα budget του HBO, έχουμε βάσιμους λόγους να ανυπομονούμε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλη η κάλυψη του PopCode για το ‘Westworld’
Η πρώτη μας γεύση από το ‘Roadies’