GNTM

GNTM: Οι 9 χειρότερες φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα

Η φωτογραφία χωρίς κεφάλι, η πολύ περίεργη πόζα και το γλίστρημα. Μαζέψαμε τις χειρότερες εικόνες που παρουσίασαν οι παίκτες μπροστά στους κριτές σε κάθε χρονιά του GNTM.

To GNTM έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα σόου της ελληνικής τηλεόρασης, με το κοινό να παρακολουθεί κάθε εβδομάδα τα επίδοξα μοντέλα να παίρνουν μέρος σε αρκετά δύσκολες ή και περίεργες φωτογραφίσεις.

Ακούγοντας τις κριτικές του Δημήτρη Σκουλού ή του Άγγελου Μπράτη και της Βίκυς Καγιά, έχουμε καταφέρει κι εμείς λίγο πολύ να γίνουμε κόουτς μοντέλων από τον καναπέ μας, με αποτέλεσμα να έχουμε όλοι άποψη για όλα. Κάπως έτσι βέβαια δεν συμβαίνει με καθετί που βλέπουμε;

Σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε τις καλύτερες προσπάθειες των παικτών, αλλά και αυτούς που έφτασαν στις υψηλότερες θέσεις του διαγωνισμού. Τι γίνεται, όμως, με αυτούς που δεν είχαν την ίδια τύχη; Τους παίκτες που αποχώρησαν νωρίς από τα GNTMs, παρουσιάζοντας τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα;

Είδαμε, λοιπόν, από την αρχή τους τρεις κύκλους που έχει προβάλλει μέχρι σήμερα το STAR και μαζέψαμε τις εννιά χειρότερες προσπάθειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες τους ήταν φωτογραφίες αποχώρησης, ενώ κάποιες από αυτές έφτασαν στο πλατό μετά από ατύχημα του παίκτη.

Δοκιμασία: Underwater Orchids (Πρώτη σεζόν)

Παίκτρια: Ιωάννα Δεσύλλα

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Γελάς Ιωάννα μου; Βλέπω λάθος το σώμα σου. Είναι σαν να σηκώνεις βάρη, μια αποτυχημένη επανάσταση. Δεν ξέρω τι να κρίνω από αυτό το πράγμα, δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι από τις χειρότερες φωτογραφίες που έχουμε δει. Το ρούχο είναι σαν να μην υπάρχει. Έπεσες σαν τσουβάλι με πατάτες στο βυθό. Δεν προσπάθησες να αλλάξεις πόζα”.

Παίκτρια: Σοφία Ζαχαριάδου

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Η φωτογραφία σου είναι ακέφαλη. Δεν έχουμε κλικ, δεν έχουμε εικόνα. Δεν μπορούμε να σε κρατήσουμε στο παιχνίδι”.

Δοκιμασία: Africa

Παίκτρια: Κατερίνα Βισέρη 

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Προσπαθώ να ζουμάρω για να βρω κάτι. Πέρα από τα κρόσια, τα υπόλοιπα μου έχουν κάνει κρόσια τα νεύρα μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φωτογραφία γιατί δεν σε αντιπροσωπεύει. Για εμένα είναι κάτω από μέτρια”.

Δοκιμασία: Runaway Bride

Παίκτρια: Μέγκι Ντρίο

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Ήσουν εντελώς εκτός εκείνη την ημέρα. Η φωτογραφία σου είναι κακή. Το φόρεμα δεν δείχνει ωραίο. Βλέπω μπροστά μου τη χειρότερη φωτογραφία για σήμερα”.

Δοκιμασία: Φίδια (Δεύτερη σεζόν)

Παίκτρια: Αργυρώ Μαγγλάρη

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Είναι μία πάρα πάρα πολύ κακή εικόνα. Είναι μίζερη. Κανείς δεν θέλει μια καμπάνια με ένα μίζερο μοντέλο”.

Δοκιμασία: Celebrate Your Body

Παίκτρια: Σίλια Ευαγγέλου

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Aυτή η πόζα είναι σαμπουάν και conditioner δύο σε ένα. Πολύ κακή η φωτογραφία σου”.

Δοκιμασία: Containers

Παίκτρια: Λυδία Κατσανικάκη

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Σου έδωσαν λιχουδιά μετά; Είναι περίεργη, αλλά δεν είναι ωραία. Τα μάτια σου φαίνονται μικρά, το πρόσωπο πώς να είναι ωραίο με την τσάντα στο στόμα; Είναι μια πολύ κακή στιγμή. Αυτή η φωτογραφία δεν είναι μόδα, είναι εκτός concept”.

 Δοκιμασία: Mirror Naked (Τρίτη σεζόν)

Παίκτρια: Χρύσα Καβράκη

Ακούστηκαν από τους κριτές: Δεν μου λένε κάτι οι φωτογραφίες σου. Καμία ελαστικότητα πουθενά. Ξύλινα σώματα βλέπω. Ειδικά η εικόνα με το φόρεμα είναι φρικτή. Ποιος θα το αγόραζε αυτό;”

Δοκιμασία: Speed To Exceed

Παίκτης: Κωνσταντίνος Τσεντολίνι 

Ακούστηκαν από τους κριτές: “Πραγματικά δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι, γιατί αυτό δεν θεωρείται καν προσπάθεια. Ευχαριστούμε”.

Πώς διαμορφώνεται ως τώρα η οσκαρική κούρσα και πώς την επηρεάζει η πανδημία; Ποιες ταινίες έχουν προβάδισμα και τι Όσκαρ μπορεί να κλέψουν από το ‘Mank’; Θα είναι αυτή η χρονιά του Netflix στα Όσκαρ; Μάθε περισσότερο στο POP για τις Δύσκολες Ώρες!