ΣΙΝΕΜΑ

Gran Turismo: Μια απίστευτη αληθινή ιστορία ταχύτητας γίνεται ταινία

Το OneMan εξασφάλισε ένα αποκλειστικό featurette για την πιο σπινταριστή ταινία του καλοκαιριού.

Επιτυχημένους οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούμε να βρούμε πολλούς, αλλά κανείς δεν έχει την ιστορία του Jann Mardenborough.

Από μικρή ηλικία ο Jann είχε όνειρο να ασχοληθεί με τα μηχανοκίνητα, όμως υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα: Δεν είχε οδηγήσει ποτέ του. Και ξαφνικά, χάρη σε έναν διαγωνισμό μέσα από το παιχνίδι Gran Turismo, του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί από την κονσόλα στην πίστα, μέσα σε λίγους μήνες.

Το Gran Turismo κυκλοφορεί στις 17 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment.

Η ιστορία λέει πως ο προσομοιωτής του παιχνιδιού ήταν τόσο καλός, που ο Jann μπορούσε να οδηγήσει σε αληθινές πίστες σα να έτρεχε σε αυτές για χρόνια. Ακούγεται εξωφρενικό, όμως αυτό είναι το στόρι που ενέπνευσε τη βιογραφική περιπέτεια Gran Turismo, που έρχεται σύντομα στα σινεμά.

 

Σε σκηνοθεσία Neill Blomkamp (District 9), και με πρωταγωνιστή τον David Harbour του Stranger Things στο ρόλο του δύσπιστου αλλά καλόκαρδου μέντορα του νεαρού Jann, το Gran Turismo διαθέτει μια συναρπαστική ιστορία στο επίκεντρό του, αλλά και μια σειρά από εντυπωσιακές σκηνές αγωνιστικής οδήγησης.

Και ξέρετε πού συναντά η ζωή την τέχνη; Στο γεγονός ότι τα οδηγικά stunts της ταινίας, τα έκανε ο ίδιος ο Jann Mardenborough. Κασκαντέρ σε μια ταινία που γυρίζεται για τη ζωή σου, Jann; Ναι– έτσι κι αλλιώς όλα σε αυτή την ιστορία, απίθανα μοιάζουν.

Δείτε τους πρωταγωνιστές του φιλμ και τον ίδιο τον Mardenborough να μιλάνε σε ένα featurette που εξασφάλισε αποκλειστικά για σένα το OneMan, για να πάρεις μια πρώτη γεύση για την ταινία που κυκλοφορεί σύντομα στις αίθουσες.

Ναι και το τρέιλερ:

 

Το Gran Turismo κυκλοφορεί στις 17 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment.