ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Γυμνές, δίπλα στην πισίνα, Cameron Diaz και Penelope Cruz μιλάνε για σεξ

Να ένας τρόπος να προσέξουμε την καινούρια ταινία του Ridley Scott.

ΟΚ, “Counselor”, έχεις την προσοχή μας.

Στο αποκλειστικό υποτιτλισμένο κλιπ της νέας ταινίας του Ridley Scott για το ΟΝΕΜΑΝ, μπορείς να δεις δύο εξαιρετικούς λόγους για τους οποίους περιμένουμε το θρίλερ “The Counselor”, κι αυτοί πριν καν μάθουμε τι ακριβώς είναι η ταινία.

Σε αυτό, βλέπουμε την Cameron Diaz και την Penelope Cruz, ξαπλωμένες δίπλα στην πισίνα, με μόνη κάλυψη του σώματός τους από μια πετσέτα, εκείνο της Cruz δε γεμάτο ευδιάκριτα τατουάζ. Δεν υπάρχει κανένα context για τη σκηνή, δεν σου προσφέρει καμία γνώση για την ευρύτερη ταινία, κι όμως λειτουργεί τέλεια.

Η Diaz φλερτάρει, χαϊδεύει την Cruz ενώ της μιλάει για σεξ, για τον κόσμο της. “Κοκκίνησες”, της λέει. Σώπα.

Να η φανταστική, σέξι, όσο και αινιγματική σκηνή.

Τι είναι τώρα αυτό και πώς μπορεί να γίνει δικό σου;

Η επίσημη περιγραφή από το imdb λέει, “Ένας δικηγόρος βρίσκεται βαθιά χωμένος όταν εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.” Εχμ, ΟΚ λοιπόν, άρα είναι τέτοιο πράγμα. Τέλεια. Και σκηνοθετεί ο Ridley Scott, που επιστρέφει πίσω στον πλανήτη μας μετά το “Prometheus”- για το οποίο ό,τι ενστάσεις κι αν έχει κανείς, σίγουρα δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο φανταστικά γυρισμένο ήταν.

Ο Scott μοιάζει να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, κι αν αυτό δεν αρκούσε, η νέα ταινία του έχει γραφτεί από τον Cormac McCarthy, συγγραφέα μεγάλων έργων όπως το “The Road” ή το “No Country for Old Men”, οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος πως αφού τη δεις, δε θα κοιμάσαι μετά ήσυχος. Μάλιστα, στην ταινία παίζει κι ο ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ για την κινηματογραφική διασκευή του δεύτερου προαναφερθέντος βιβλίου, ο Javier Bardem.

Να πώς μοιάζει ο Bardem στο “Counselor” κι από κάτω θυμήσου τον στο “No Country”.

Είναι σαφές πως McCarthy + Bardem = σοκαριστικό hairstyle, οπότε σίγουρα είναι κι αυτό ένα μπόνους.

Να ακούσεις μερικούς ακόμα ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην ταινία;

Brad Pitt. Michael Fassbender. Dean Norris. (Ο μέγας Χανκ του “Breaking Bad“). Τι σχέση έχουν τώρα όλοι αυτοί με τη σκηνή που είδαμε παραπάνω; Και τι spin θα δώσει ο McCarthy στο γνώριμο είδος του ναρκο-θρίλερ; Είναι προφανές πως δε βλέπουμε την ώρα να το μάθουμε.

Αλλά εδώ που τα λέμε, μόνο και μόνο η σκηνή της πισίνας θα αρκούσε.

*To “The Counselor” (“Ο Συνήγορος”) βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.