ΜΟΥΣΙΚΗ

H ‘αμετανόητη’ Πάολα δεν έχει καμία πολιτική κατεύθυνση

Η λαϊκή τραγουδίστρια επέστρεψε με νέο κομμάτι και καυτηριάζει τα κακώς κείμενα των πολιτικών και των χειρισμών τους, από όποια κατεύθυνση κι αν προέρχονται.

Η Πάολα ανήκει σε αυτή την κατηγορία τραγουδιστών που δεν φοβούνται να βγουν μπροστά και να πουν ανοιχτά την άποψή τους. Ή ακόμα και να την μετατρέψουν σε ένα τραγούδι με πολιτική χροιά.

Η ασυμβίβαστη ερμηνεύτρια, λοιπόν, αποφάσισε να επιστρέψει με ένα νέο κομμάτι-πρόταση, που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα των πολιτικών και των χειρισμών τους, δηλώνοντας παράλληλα αποφασιστικότητα.

Ο τίτλος του κομματιού της Πάολα είναι ‘Αμετανόητη’ και αποτελεί το δικό της ξεχωριστό μήνυμα δυναμισμού, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με ένα ιδιαίτερο video clip από την Panik Platinum.

Στους στίχους του τραγουδιού της η Πάολα τα ‘χώνει’ προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να διστάζει. Λέει με στόμφο πως φοβάται “τα μπλε κουστούμια, τις γραβάτες, τις δηλώσεις”, ενώ το ίδιο συναίσθημα εκφράζει και για “τα χημικά και τις στημένες διαδηλώσεις”. Μιλάει για τον τρόμο που της προκαλούν “όσοι με όρθια την παλάμη χαιρετάνε”, αλλά και οι “Ιούδες της γενιάς μας”.

Πριν μερικά χρόνια, άλλωστε η Πάολα είχε δηλώσει απογοητευμένη από όλους και όλα, λέγοντας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη πως “δεν ψηφίζω. Αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι από εμάς να πάω να ψηφίσω, μα εμείς κοιμόμαστε όρθιοι”, ενώ σε ακόμη πιο παλιά δήλωσή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωνε ‘λίγο κομμουνίστρια‘.

Στο κινηματογραφικό music video σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου βλέπουμε την ανατρεπτική Πάολα να ξεσπάει για την αδικία που βλέπει γύρω της, ενώ στο τέλος του κλιπ κατακρίνει με το δικό της τρόπο ακόμη και τα ‘δελτία ειδήσεων’. Καταλήγει “να ζει για πάρτη της, αδέσποτη, χωρίς να γίνεται πιόνι κανενός”, μένοντας παράλληλα πιστή στα θέλω και στα πιστεύω της.

Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.