ΜΟΥΣΙΚΗ

Η παρθενική εμφάνιση των PARADISE του Sivert Hoyem στην Ελλάδα πλησιάζει

Οι μέρες για την παρθενική εμφάνιση στην Ελλάδα των Paradise του Sivert Hoyem, πλησιάζουν!

Κοινό και κριτικοί γράφουν τα καλύτερα για τις live εμφανίσεις τους και το πρώτο τους EP, Yellow σε παραγωγή του John Agnello των Sonic Youth, έχει ήδη πάρει πολύ θετικά σχόλια.

Όμως υπάρχουν και κάποια συννεφάκια στον Παράδεισο… Ο Rob Ellis δεν συμμετέχει στην περιοδεία για λόγους υγείας. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας σε ελληνικά – αγγλικά. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και γρήγορη ανάρρωση και περιμένουμε να δούμε τους Paradise να «καίνε» τα ηχεία και στην Ελλάδα.

«Για λόγους υγείας, ο Rob Ellis δεν θα μπορέσει να βγει στο δρόμο μαζί μας και να μας συντροφέψει αυτήν την χρονιά. Η περιοδεία όμως θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς ο γενναίος και αποφασισμένος φίλος μας, Jack Revy συμφώνησε να πιάσει τις μπαγκέτες – είμαστε σίγουροι ότι είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Όσο λυπόμαστε που δεν είναι μαζί μας ο Ellis, άλλο τόσο ανυπομονούμε να βρεθούμε στην Ελλάδα και να παίξουμε για εσάς»

Oι Paradise είναι οι:

Sivert Høyem, Jack Revy, Simone Butler & Rob McVey

Μια νουάρ, τετραμελής μπάντα με κιθάρες που τρεμοσβήνουν και σιγοπαίζουν τους ήχους της δεκαετίας του 1950 και στίχους άλλοτε ιερούς και άλλοτε βλάσφημους.

Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock ‘n’ roll, στίχοι με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε.

Καθώς ο κόσμος μας καταρρέει, οι Paradise τραγουδώντας ηλεκτρισμένα και συναισθηματικά φορτισμένα, όπως ο Lee Marvin, μας παίρνουν μαζί τους σε μια μεταμεσονύκτια βόλτα, εκεί που το σύγχρονο ενώνεται με το κλασσικό, εκεί που το παρελθόν γίνεται ένα με το παρόν.

Οι Paradise δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να επαναφέρουν, στον κορεσμένο και ψηφιακά εμμονικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγχρονο κόσμο, την αμεσότητα μιας εκρηκτικής live εμφάνισης.

Στηρίζονται στην απλότητα, στο παρόν, στο «τώρα», εκρηκτικοί όσο και λυρικοί, αλχημιστές ήχων κι αισθημάτων, με ένα δικό τους, μοναδικό τρόπο…. Το μήνυμα είναι η αντίσταση και ο θυμός «τόσο – όσο», η αποδοχή και η παρηγοριά.

Πάντα κάτω από την επιφάνεια του Παράδεισου καραδοκεί η αποσύνθεση … ας μην ανησυχούμε όμως! Η πιο μεγαλειώδης ζούγκλα γεννιέται μέσα από την ίδια της τη σήψη.

Opening act στη συναυλία της Αθήνας θα είναι οι George Gaudy & SUN

Πάτρα – Παρασκευή 24 Νοεμβρίου – Αίθουσα Αίγλη

Αθήνα – Σάββατο 25 Νοεμβρίου – Gagarin205

Θεσσαλονίκη – Κυριακή 26 Νοεμβρίου – Principal Club Theater

Τιμές εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας

Τα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν

Η τιμή προπώλησης είναι 28 ευρώ

Την ημέρα της συναυλίας στο Ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr

11876

σε όλα τα καταστήματα

Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk, αθηνόραμα gr.

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205, Αθήνα

Τηλ.: +30 211 4112 500