ΜΟΥΣΙΚΗ

Η ζωή του Notorious B.I.G. θα γίνει κωμική σειρά

Δε μπορούμε να πούμε ότι δε μας παραξενεύει το συγκεκριμένο νέο.

Μετά το ‘Straight Outta Compton’, το ‘All Eyez on Me’ για την καριέρα και τον θάνατο του Tupac Shakur να κοντοζυγώνει, την τηλεοπτική σειρά ‘Empire’ να σκίζει στην Αμερική και το ‘The Get Down’ του Baz Luhrmann να είναι η πιο αναμενόμενη σειρά για το καλοκαίρι, το έδαφος είναι παραπάνω από πρόσφορο για κάποιο πρότζεκτ που θα αφορά τη ζωή του άλλου Μεγάλου της ραπ μουσικής.

Αλλά μετά τα νέα που μάθαμε πριν μερικούς μήνες για το ολόγραμμα του Notorious B.I.G. που θα πάει περιοδεία, η κωμική σειρά που ετοιμάζει το καλωδιακό TBS είναι ένα ακόμη νέο για τον ράπερ που μας ξενίζει.

Η σειρά θα ονομάζεται ‘Think B.I.G.’ και θα εστιάζει στον αγώνα του έφηβου Christopher Wallace να επιβιώσει και να φτιάξει μία καλύτερη ζωή για τα παιδιά του στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα επεισόδια θα είναι μισάωρα και τα σενάρια θα βασίζονται στους στίχους του δημιουργού.

Να σημειωθεί ότι το ‘Think B.I.G.’ θα έρθει 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του ράπερ στο Λος Άντζελες, οπότε δε μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε ότι μία κωμωδία είναι ένας πολύ περίεργος τρόπος για να τιμηθεί ο καλλιτέχνης.