ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η 2η σεζόν του Maestro έχει ημερομηνία πρεμιέρας

Η συνέχεια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα κάνει πρεμιέρα στο Mega και ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Save the date: 16 Μαΐου. Αυτή είναι ημερομηνία πρεμιέρας για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η 2η σεζόν έρχεται σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες στις οθόνες μας και μάλιστα, ταυτόχρονα σε Mega και Netflix.

Θυμίζουμε ότι το Maestro πρωτοπροβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 και έγραψε τηλεοπτική ιστορία όταν αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες.

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση το κανάλι: «Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια και η σειρά θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix».

***

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη.

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πρωτότυπη μουσική: Κώστας Χρηστίδης.

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions.

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2023-2024