Η Φάρμα/ΑΝΤ1
ΦΑΡΜΑ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μπάνιο στη Φάρμα και γκρέμισε το ίντερνετ

Το σκηνικό για το ντους της γνωστής Instagrammer είχε στηθεί από την πρώτη στιγμή.

«Τι Αλεξάνδρα ήταν αυτή;» είπε στην κάμερα της τηλεοπτικής Φάρμας, με εύλογη απορία στο βλέμμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, πριν συνεχίσει: «Τι μπάνια είδαμε ρε παιδί μου εδώ πέρα; Μας χάζεψε. Πού βρίσκεται; Μήπως έχει πάει σε λάθος reality;». Η απορία του 57χρονου παίκτη ήταν κάτι που σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ είχε και εκείνο από την πρώτη στιγμή.

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη Φάρμα και όλοι περίμεναν πότε θα κάνει το πρώτο της μπάνιο. Είχαν προηγηθεί πριν λίγο καιρό οι αντίστοιχες σκηνές με την εντυπωσιακή πρώην αεροσυνοδό, Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Το σκηνικό είχε στηθεί εξαρχής με αυτόν τον σκοπό, η γνωστή Instagrammer γνώριζε καλά τον ρόλο της και όταν της δόθηκε η ευκαιρία δεν απογοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό.

Μπήκε πριν λίγες μέρες στο αγροτικό reality, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε να κάνει γυμναστική φορώντας κολάν γνωρίζοντας καλά ότι ο φακός λατρεύει το σώμα της, και έτσι κατάφερε σε χρόνο dt να ανεβάσει τις θερμοκρασίες στο αγρόκτημα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι τρομερά σέξι, το ξέρει και φρόντισε να το δείξει ήδη από τα πρώτα πέντε λεπτά τηλεοπτικής της παρουσίας στη Φάρμα. Κάτι που γνωρίζει και η παραγωγή του Αnt1 που την επέλεξε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εκτόξευσε την τηλεθέαση κάνοντας μπάνιο

«Θα βελάξουνε τα πρόβατα». Αυτή ήταν η ατάκα της γνωστής Instagrammer όταν εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο μαγιό μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Όχι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι σκοπεύει να παίξει με τις κάμερες, ούτε μπήκε με κάποια ντροπαλή διάθεση στο παιχνίδι.

«Όχι, ρε φίλε. ΜΥΚΟΝΟΣ. Μαντάμ που είστε; Στο Playa Paraiso στα Φαλάσαρνα; Έριξες κάτι πρόχειρο και βγήκες;» της είπε ο 57χρονος παίκτης ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του.

Η μοναδική απάντηση της γνωστής Instagrammer; «Τι να κάνω η γυναίκα;».

Στη συνέχεια μπήκε στο μπάνιο και ακολούθησαν μερικά εκτεταμένα στιγμιότυπα που γκρέμισαν το ελληνικό ίντερνετ.

Το επίμαχο βίντεο

Τελικά, αυτό που γίνεται στη Φάρμα τις τελευταίες μέρες μάλλον το περιέγραψε σωστά ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας πως πρόκειται για του «μπάνιου το ανάγνωσμα».

Το μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ήταν τρομερά αναμενόμενο και έγινε πράξη. Τα δεκάδες χιλιάδες views που ακολούθησαν ήταν απλά η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων.