ENTERTAINMENT
SPONSORED

Η δημοφιλέστερη ελληνική streaming υπηρεσία φτιάχτηκε για σένα!

Σειρά ή ταινία; Κωμωδία ή δράμα; Περιπέτεια ή Θρίλερ; Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Τέτοιου είδους διλήμματα, που σε κάνουν να ψάχνεις ατελείωτα μέχρι να βρεις τι θα δεις, αποτελούν παρελθόν.

Υπάρχει μια ελληνική streaming υπηρεσία, που φέρνει το περιεχόμενο σε εσένα, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σου. Είναι εύκολη στη χρήση, με «φρέσκο» interface και έχει τόσο πλούσιο περιεχόμενο που αποκλείεται να μη βρεις αυτό που σου αρέσει. Αν νομίζεις ότι είναι μυστικό κάνεις λάθος! Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη ελληνική streaming υπηρεσία, αφού την έχουν ήδη ανακαλύψει πάνω από 240.000 νοικοκυριά, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Ο λόγος για τη Νέα COSMOTE TV!

Καινοτομία με τη σφραγίδα της COSMOTE TV

Αν και βασίστηκε στην τεχνολογική πλατφόρμα της της Comcast Technology Solutions, τα χαρακτηριστικά της έχουν σχεδιαστεί και συνεχίζουν να βελτιώνονται, από τους ανθρώπους της COSMOTE TV. Ένα από αυτά είναι και η προσωποποιημένη εμπειρία θέασης, την οποία οι χρήστες απολαμβάνουν μέσω προτάσεων όχι οποιουδήποτε περιεχομένου, αλλά περιεχομένου που ταιριάζει στον καθένα, με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασής του. Αν αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατό αυτό, τότε για την απάντηση αρκούν δύο μόνο λέξεις: Artificial Intelligence.

Οι άνθρωποι της Νέας COSMOTE TV Οι άνθρωποι της Νέας COSMOTE TV (Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε έπειτα από τη διεξαγωγή Covid test)
Οι άνθρωποι της Νέας COSMOTE TV (Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε έπειτα από τη διεξαγωγή Covid test)

Οι άνθρωποι της COSMOTE TV δεν έμειναν όμως εκεί, αλλά εξέλιξαν τη συγκεκριμένη δυνατότητα, συνδυάζοντας προτάσεις από το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών και το on demand περιεχόμενο. Και το καλύτερο; όλες αυτές τις προτάσεις σε ένα ενιαίο περιβάλλον, μπαίνοντας απλά στο προφίλ σου!

 

Μαρία Βενεκά, COSMOTE TV Product Marketing & Sales Development senior Manager Μαρία Βενεκά, COSMOTE TV Product Marketing & Sales Development senior Manager

«Ένας βασικός στόχος που θέσαμε στο σχεδιασμό της Νέας COSMOTE TV ήταν η εύκολη αναζήτηση περιεχομένου μέσω του μενού. Στην πορεία προέκυψε και η ιδέα «Γιατί όχι κανάλια και on demand μαζί;». Γι’ αυτό λοιπόν δομήσαμε το μενού της υπηρεσίας με βάση τις κατηγορίες προγράμματος. Έτσι, αν κάποιος ψάχνει π.χ. μια ταινία, μπορεί μέσα από την επιλογή του μενού «ταινίες» να βρει όλους τους προτεινόμενους κινηματογραφικούς τίτλους μέσα από το ζωντανό πρόγραμμα των καναλιών, το Replay TV των καναλιών ή τους On Demand καταλόγους», ανέφερε σχετικά η Μαρία Βενεκά, COSMOTE TV Product Marketing & Sales Development senior Manager.

Με τη Νέα COSMOTE TV, καταργούνται και άλλοι περιορισμοί της συμβατικής τηλεόρασης, αφού καλώδια και κλασικοί αποκωδικοποιητές ανήκουν στο παρελθόν. Ο τρόπος σύνδεσης στην υπηρεσία είναι απλός, μέσω ενός WiFi Android TV Box για την τηλεόραση, μέσω app σε Smart TVs (Samsung, LG, Sony), smartphones και tablets ή μέσω web browser σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε όλες τις συσκευές, η εμπειρία θέασης είναι κοινή, αφού υπάρχει το ίδιο φιλικό interface για οποιαδήποτε οθόνη.

Μην ξεχνάς και τη μάχη του τηλεκοντρόλ! Εσύ θες να δεις ταινία, αλλά κάποιος άλλος στο σπίτι θέλει να δει την αγαπημένη του σειρά. Με τη Νέα COSMOTE TV, δεν έχεις πλέον αυτό το πρόβλημα, αφού επιτρέπεται η ταυτόχρονη θέαση σε διαφορετικές συσκευές.

Μέχρι το τέλος του 2021, οι χρήστες θα δουν την εμπειρία θέασης να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, μέσα από νέα χαρακτηριστικά. Ήδη διατίθεται νέος Android TV αποκωδικοποιητής με αναβαθμισμένες δυνατότητες. Πρόκειται για ακόμα μία πρωτιά της COSMOTE TV, καθώς μέσα από το λανσάρισμα αυτό, συστήνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη το λειτουργικό σύστημα Android TV 10. Σύντομα θα ακολουθήσει η δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε τηλεόραση από περισσότερες φορητές φορητές συσκευές (casting), ενώ θα επιτρέπεται και η φωνητική αναζήτηση.

Πλούσιο μπουκέτο επιλογών για όλους

Οι προσωποποιημένες προτάσεις θέασης της Νέας COSMOTE TV, προκύπτουν μέσα από το premium περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος, μέσα από τα 70 κανάλια και on demand καταλόγους της.

Στα κανάλια της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνονται τα κινηματογραφικά κανάλια παραγωγής COSMOTE TV (CINEMA & SERIES). Αν και στα κανάλια αυτά πραγματοποιούνται πάνω από 500 πρεμιέρες ταινιών τον χρόνο, καθώς και περισσότερες από 130 πρεμιέρες ξένων σειρών, η Νέα COSMOTE TV βοηθά τους χρήστες να μη χαθούν ανάμεσα στο πλήθος επιλογών, αλλά να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που τους ταιριάζει. Το ίδιο ισχύει και για τους on demand καταλόγους, όπως το COSMOTE TV PLUS, που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σειρών και ολοκληρωμένων κύκλων σειρών. Μεταξύ αυτών, ο πρώτος κύκλος του Your Honor με τον Μπράιαν Κράνστον του Breaking Bad, οι δύο σεζόν του «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV, τα βραβευμένα Schitt’s Creek (6 κύκλοι) και Fleabag (2 κύκλοι), το εξαιρετικό Small Axe του Στιβ ΜακΚουίν (12 χρόνια σκλάβος) κ.α.

Εσύ τι θα διαλέξεις;