ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Jennifer Lopez άλλαξε χρόνο ανάμεσα σε ελληνικά αγάλματα

H JLO καλωσόρισε το 2021 δίπλα στον Μεγαλέξανδρο και την Αφροδίτη της Μήλου στη σκηνή της Times Square.

Μπορεί να μας απασχόλησε όσο καμία άλλη σταρ μέσα στο 2020, αλλά απ’ ότι φαίνεται το ίδιο θέλει να κάνει και το 2021. Η Jennifer Lopez ήταν μαζί με την Gloria Gaynor, οι δύο εξέχουσες προσωπικότητες που άλλαξαν χρόνο στο πρωτοχρονιάτικο event στην Times Square της Νέας Υόρκης και κατάφερε να καθηλώσει και πάλι την υφήλιο. Έχει τη συνταγή στο τσεπάκι της πλέον.

Το φετινό New Year’s Rockin’ Eve δεν θύμιζε σε τίποτε τις περασμένες χρονιές, μιας και εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού κατάφεραν να βρεθούν εκεί μόνο μερικές δεκάδες κόσμου. Κι αυτοί μέσα σε ειδικούς φουσκωτούς χώρους και μακριά ο ένας από τον άλλο. Οι εικόνες ήταν πρωτόγνωρες και το συναίσθημα της συγκίνησης, αλλά και της αισιοδοξίας ήταν αυτά που κυριάρχησαν.

Το «I will survive» της Gloria Gaynor έδωσε το πρώτο ενθαρρυντικό μήνυμα στο κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά από τις οθόνες του, ενώ η εκτόξευση του σόου έγινε ένα τέταρτο πριν αλλάξει ο χρόνος, όταν στη σκηνή ανέβηκε η απαστράπτουσα Jennifer Lopez, μέσα σε ένα λευκό φόρεμα και με ένα διαμαντένιο head-piece του Valentino στο πρόσωπό της.

Όταν όμως το πλάνο του σκηνοθέτη άνοιξε, είδαμε δίπλα στην JLo κάτι από Ελλάδα. Βασικά όχι μόνο κάτι, αλλά σχεδόν ολόκληρη την Αρχαία Ελλάδα παρατεταγμένη δίπλα της. Η Λατίνα σταρ επέλεξε να έχει στη σκηνή μαζί της αρχαιοελληνικά αγάλματα, από την Αφροδίτη της Μήλου και τον Μεγαλέξανδρο, μέχρι τη Θεά Νίκη και τον Θεό Διόνυσο, καθώς επίσης έναν κούρο, αλλά και αρχαιοελληνικούς κίονες.

Το performance της on stage ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό. Αρχικά ερμήνευσε το νέο της κομμάτι “In the Morning”, ενώ στη συνέχεια ξεντύθηκε, μένοντας με ένα σέξι αστραφτερό φόρεμα. Κατά τη διάρκεια του σόου, η Lopez έστειλε κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για τις απώλειες που είχε ο πλανήτης από τον κορονοϊό.

Το πρόγραμμά της συνεχίστηκε με τα “Waiting for Toning”, αλλά και το “Dream On” των Aerosmith, όπου έδωσε μας χάρισε μία δυνατή ερμηνεία. Τέλος, επέλεξε να κλείσει το σόου με το δικό της “Dance Again” (για προφανείς λόγους), ενώ δεν δίστασε να κάνει και μια εντυπωσιακή φιγούρα στη σκηνή, η οποία αποθεώθηκε στα social media.

Το 2021 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ας ελπίσουμε να συνεχιστεί έτσι.