ΣΙΝΕΜΑ

Η Lupita Nyong’o συστήνει τον (σιωπηλό) κόσμο του A Quiet Place: Day One

Σε αυτό το κλιπάκι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξηγεί τι αλλάζει αυτή τη φορά στο prequel του δημοφιλούς franchise τρόμου.

Και τώρα πρέπει να πέσει απόλυτη ησυχία στη Νέα Υόρκη.

«Δεν είμαστε πλέον σε μια μικρή φάρμα στη μέση του πουθενά», εξηγεί η Lupita Nyong’o μιλώντας για το setting της νέας ταινίας τρόμου A Quiet Place: Day One (Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη) που κυκλοφορεί 27 Ιουνίου στις αίθουσες.

Πρόκειται για το πρίκουελ του πολύ δημοφιλούς δίπτυχου ταινιών τρόμου του John Krasinski με τον ίδιο και την Emily Blunt, όπου εξωγήινοι εισβολείς κυνηγούν τους ανθρώπους με βάση τους ήχους και μόνο. Η μόνη λύση για την επιβίωση; Απόλυτη σιωπή.

Το A Quiet Place: Day One (Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη) κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου από την Feelgood.

Το Day One όμως δεν ρωτάει μόνο «πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο», αλλά μετατοπίζοντας τη δράση του στη μητρόπολη, αναρωτιέται και: «πώς μοιάζει η απόλυτη ησυχία στην πιο φασαριόζικη πόλη του κόσμου;». Πώς μαθαίνουν οι άνθρωποι τη σιωπή; Με τι τρόπο και με τι κόστος;

Στο A Quiet Place: Day One, η εισβολή ξεκινά και παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια μας. Οδηγός μας είναι η Lupita Nyong’o του Black Panther, βραβευμένη με Όσκαρ για το σπουδαίο 12 Χρόνια Σκλάβος αλλά και πρωταγωνίστρια (με μια επική, ανατριχιαστική ερμηνεία) στο Us του Jordan Peele. Ξέρει δηλαδή από τρόμο η ηθοποιός, και εδώ σηκώνει ένα νέο κεφάλαιο τρόμου στις πλάτες της.

Μαζί της ο Joseph Quinn του Stranger Things, στο ρόλο ενός περιθωριακού αγοριού του οποίου οι μοίρα επιβίωσης ενώνεται με εκείνης. Μαζί θα μας καθοδηγήσουν μέσα από τις κατακλυσμικές, τρομακτικές εξελίξεις. Κι εδώ, στο backstage κλιπάκι που εξασφάλισε το OneMan, μπορείς να δεις μερικές νέες εικόνες από την ταινία, με την ίδια την Lupita Nyong’o να μας εξηγεί τι συμβαίνει και τι μπορούμε να περιμένουμε από το νέο φιλμ.

Το A Quiet Place: Day One (Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη) κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου από την Feelgood.