ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πρεμιέρα του TV Queen έφερε τα 90s πίσω στην τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου - Ανδρέας Μικρούτσικος, κριτές και εν δυνάμει παρουσιάστριες στο νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN.

Το TV Queen, το νέο πολυδιαφημισμένο talent show του OPEN έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και κέρδισε αμέσως χιλιάδες τηλεθεατές, οι οποίοι ωστόσο, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις στο X, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου έχει σκοπό να αναδείξει την επόμενη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και το έπαθλο δεν είναι άλλο από ένα μεγάλο συμβόλαιο με την BarkingWell.

Παλιά, ελληνική ορθόδοξη τηλεόραση των 90s

Από την είσοδο των 17 διαγωνιζομένων στο σπίτι, μέχρι τις πρώτες δοκιμασίες του παιχνιδιού, το TV Queen αποζημίωσε και με το παραπάνω, όσους επιθυμούσαν να δουν κόντρες και σκληρά σχόλια σε prime time.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ως διευθυντής της Ακαδημίας φρόντισε να ενώσει το παρελθόν και το παρόν της ιδιωτικής τηλεόρασης, φέρνοντας λίγο από τα 90s και πολύ περισσότερο από τα early 00s στο παιχνίδι του OPEN, ενώ η εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη και των τεσσάρων καθηγητών (Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη) ήρθε για να δέσει το γλυκό.

Κάποιες διαγωνιζόμενες έρχονται από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν σχέση με τον χώρο, ενώ κάποιες θα έρθουν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά στη ζωή τους. Θα μπορέσει μία δημόσια υπάλληλος, μία διακοσμήτρια, μία δασκάλα, μία διαιτητής ποδοσφαίρου να ανταγωνιστεί μία δημοσιογράφο, μία παρουσιάστρια ή μία YouTuber;

Οι αντιδράσεις στο X έβγαλαν cringe

Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της SuperLeague πήρε χθες «φωτιά», στο X πρώτη τάση δεν ήταν άλλη από το #tvqueen και μάλιστα με σχετική άνεση. Τα σχόλια των χρηστών επικεντρώθηκαν στους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος όπως και να το κάνουμε αποτελεί την ατραξιόν του talent show.

Πάντως, παρά την πρωτοκαθεδρία στο X, η πρεμιέρα του TV Queen κινήθηκε σε «ρηχά νερά», όσον αφορά την τηλεθέαση, σημειώνοντας ποσοστό 7,2% στο δυναμικό κοινό και 6,5% στο σύνολο. Το TV Queen θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00 και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22:30 στο OPEN.