ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ

Η ταινία που δεν βρίσκεις φέτος να κάτσεις είναι ελληνική

Η 'Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς' του Γιάννη Οικονομίδη έχει βουλιάξει το 'Άστυ'.

Διπλή παράσταση στο ‘Άστυ’ καθημερινά, διπλή ανάγκη για σκαμπό και καρεκλάκια, καθώς από ό, τι φαίνεται -και απ’ τα εισιτήρια και απ’ τις φωτογραφίες παρακάτω- δεν βρίσκεις κάθισμα να αναπαύσεις το ταλαιπωρημένο σου κορμί.

Η ‘Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς’ για κάποιον ακατανόητο λόγο προς το παρόν παίζεται μόνο στο ιστορικό σινεμά της Κοραή, με αποτέλεσμα να γίνεται το αδιαχώρητο. Και μιλάμε για μια περίοδο που, OK, το σκέφτεσαι και λίγο παραπάνω να πας να συνωσιστείς -γιου νόου γουότ άη μιν.

Η μαύρη κωμωδία που έχει πάρει ήδη τις κριτικές που της αξίζουν, παίζεται από Πέμπτη έως Τετάρτη στις 18.15 και 21.10 στο ‘Άστυ’ και η απουσία έξι ετών του Οικονομίδη και του γκανγκστερικού σύμπαντός του, ήταν πολύς καιρός για τους φανς. Σύντομα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένους κινηματογράφους της επαρχίας.

Δες τι γίνεται, διάβασε και τη συνέντευξη που μας έδωσαν Οικονομίδη&Μουρίκης, αλλά κυρίως δες την ταινία:

Οικονομίδης Μπαλάντα της τρύπιας καρδιας

Οικονομίδης Μπαλάντα της τρύπιας καρδιας

Οικονομίδης Μπαλάντα της τρύπιας καρδιας

Οικονομίδης Μπαλάντα της τρύπιας καρδιας

***

Δέκα χρόνια μετά το τέλος του ‘Lost’, η ομάδα του POP για τις Δύσκολες Ώρες επιστρέφει στο Νησί. Στην 4η σεζόν της σειράς τα πράγματα ξεφεύγουν (με την καλή έννοια). Τα Flash-forwards, νέοι χαρακτήρες εισβάλουν στο νησί, και η μυθολογία κεντράρεται με απόλυτη επιτυχία στα πρόσωπα του δράματος. Επίσης, The Constant!