ENTERTAINMENT

Η βόλτα με το γιο σου οφείλει να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία

Λίγα λόγια για μία όμορφη μεσημεριανή βόλτα στο Golden Hall μετά την προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Σαν μικρό παιδί. Έτσι νιώθω κάθε φορά που κάνω βόλτα με το γιο μου. Είτε έχουμε βγει για κάποια μικροδουλειά είτε απλά για να περάσουμε λίγη ώρα μαζί, αυτός ο χρόνος θέλω πάντα να μετράει, θέλω να είναι μία εμπειρία που θα τη θυμόμαστε.

 Γι’ αυτό επιλέγω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα, να παίρνω εγώ τον μικρό από την προπόνηση στο ΟΑΚΑ και να περπατάμε μέχρι τη νέα είσοδο του Golden Hall, στην πεζογέφυρα ΟΑΚΑ. Εκεί που ανοίγεται ένας κόσμος εμπειρίων για εμένα και εκείνον.

Η νέα είσοδος του Golden Hall είναι η τέλεια λύση για εμένα αλλά και για όλους εκείνους που κάνουν τη βόλτα ή την προπόνησή τους στο ΟΑΚΑ. Για εκείνους που χρησιμοποιούν το τρένο σαν μεταφορικό μέσο, ακόμα και εκείνους που έχουν πάει στο ΟΑΚΑ για κάποιο αγώνα. Αρκεί να κάνουν ό,τι κάναμε κι εμείς.

Σε λίγα μόλις λεπτά, πανεύκολα, βρεθήκαμε μέσα στο Golden Hall και εκεί έπρεπε να διαλέξουμε απλά τι θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο. Και να κρατήσουμε στο μυαλό αυτά που θα κάνουμε τις επόμενες φορές. Γιατί με τόσες επιλογές σε καταστήματα, εστιατόρια και fun πράγματα να κάνουμε παρέα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα.

Εδώ είναι που ξεκινά η πραγματική εμπειρία.

Μαζί με το γιο μου κάναμε αυτή τη φορά μία πολύ “κλασική” αλλά αγαπημένη βόλτα. Με τις προτεραιότητες να της βάζει φυσικά το αφεντικό της οικογένειας, ο μικρός. Έτσι η πρώτη στάση ήταν στο κατάστημα Μουστάκας Toys για να δει ο μικρός τι καινούργιο υπάρχει, να βάλει στο μάτι μερικές επιλογές για τα Χριστούγεννα αλλά και για να βρει παιχνίδια που αρέσουν και σε εκείνον και σε εμένα. Μην με ρωτήσετε πού έμαθε τι είναι Black Friday αλλά μου το πέταξε να μην ξεχάσουμε να έρθουμε και εκείνες τις ημέρες στο Golden Hall.

Η συνέχεια μετά τα παιχνίδια ήταν φυσικό επακόλουθο της προπόνησης στο ΟΑΚΑ. Μια ματιά για αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό στο Zakcret Sports είναι πάντα απαραίτητη αν θες τα αθλητικά σου να είναι κι αυτά σε φόρμα παρέα με εσένα. Δοκιμάσαμε παπούτσια, είδαμε ωραίες φόρμες για την προπόνηση αλλά και τις χαλαρές στιγμές στο σπίτι.

Δεν θα μέναμε βέβαια μόνο σε αθλητική ένδυση. Στα Attica Stores οι επιλογές για εμένα και το παιδί είναι πράγματι αμέτρητες και μοναδικές. Κοιτάξαμε να δούμε πώς θα ανανεώσουμε λίγο τα χειμωνιάτικά μας. Casual καθημερινά για τις πολλές ώρες γυρισμάτων εκτός σπιτιού για εμένα και μερικές πιο formal ματιές στα παιδικά για τις χειμωνιάτικες εκδρομές και τις βόλτες τα Σ/Κ. 

Κάπου εκεί όμως είναι που χρειαστήκαμε ενέργεια και απόλαυση μαζί. Κι αποκλείεται να βρίσκαμε καλύτερο μέρος από τα TGI Friday’s, το μέρος που μικρά και μεγάλα παιδιά βρίσκουν κάθε λογής λιχουδιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι σταθερά αγαπημένη μας συνήθεια, είτε θέλουμε να το ρίξουμε έξω είτε αποφασίζουμε να τηρήσουμε αυτά που λέει ο προπονητής και να προσέξουμε λίγο τη διατροφή. 

Τελευταία στάση και άκρως ενδιαφέρουσα στο Tricks & Treats για απίθανα gadgets και αξεσουάρ και γιατί όχι και ένα μικρό δωράκι για τη μαμά που περιμένει στο σπίτι. Ο κόσμος του Tricks & Treats έχει τόσες και τόσες επιλογές από έξυπνα αντικείμενα που θες να τα πάρεις όλα. Σημειωματάρια, ατζέντες, τσάντες, φορτιστές, παιχνίδια και τόσα άλλα κουλ πράγματα.

Φύγαμε από το Golden Hall χαρούμενοι και γεμάτοι, ανυπομονώντας για την επόμενη εβδομάδα που η προπόνηση στο ΟΑΚΑ θα μας οδηγήσει και πάλι μέσα από την νέα είσοδο ΟΑΚΑ στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο.