ΣΙΝΕΜΑ

Από ‘It’ μέχρι φρέσκια Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις αυτή την εβδομάδα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτήν την εβδομάδα.

Και κλόουν έχουμε, και Marvel έχουμε, και James Franco έχουμε, και νέα Margaret Atwood έχουμε, και διαδηλώσεις που άλλαξαν την ιστορία έχουμε, και πολλά ακόμη ‘εχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε.

It

“Όταν είσαι μόνος σου ως παιδί, τα τέρατα σε βλέπουν ως αδύναμο και δεν ξέρεις ότι σε πλησιάζουν”. Το ‘It’ του Stephen King έχει το πρώτο του επίσημο μεγάλο τρέιλερ.

Πρεμιέρα: 28 Σεπτεμβρίου

Detroit

Η Οσκαρούχος Kathryn Bigelow επιστρέφει με ένα δράμα για τις διαδηλώσεις εναντίον της αστυνομικής βίας στο Detroit που κατέληξαν σε ιστορικό γεγονός που αφήνει ακόμα τα σημάδια του.

Πρεμιέρα: 7 Σεπτεμβρίου

The Vault

Και εκεί που νομίζεις ότι θα δεις ένα κλασικό θρίλερ ληστείας σε τράπεζα, ο James Franco εξαπολύει το Κακό που κρύβεται στο υπόγειο για να εμποδίσει τους ληστές. Ουπς.

Πρεμιέρα: 1 Σεπτεμβρίου (on demand)

The Runaways

Άλλο ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ της Marvel και μάλιστα αυτό που περιμένουμε περισσότερο. Μία ομάδα εφήβων με δυνάμεις, ικανότητες και τα κατάλληλα εργαλεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια τρομοκρατική οργάνωση που στοχεύει στον απολυταρχικό έλεγχο του κόσμου. Μόνο που κάποια από τα μέλη της είναι οι γονείς τους.

Πρεμιέρα: 21 Νοεμβρίου στο Hulu

Alias Grace

Μετά το ‘Handmaid’s Tale’, άλλη μια τηλεοπτική μεταφορά της Margaret Atwood φτάνει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Η Grace Marks είναι μια Καναδή υπηρέτρια που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε το αφεντικό της και τον επιστάτη το 1843. Μπορείς να περιμένεις μπόλικη γυναικεία εσωτερικότητα και σχολιασμό για τους περιορισμούς που βάζουν οι διαφορετικές τάξεις.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου στο Netflix

Suburbicon

Νέα ταινία από τον George Clooney σε συνεργασία με τους αδελφούς Coen, με Matt Damon, Julianne Moore και Oscar Isaac. Το ‘Suburbicon’ είναι μια μαύρη κωμωδία τοποθετημένη στα ’50s, για έναν τύπο που παίρνει τον νόμο στα χέρια του μετά από μια εισβολή στο σπίτι του.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Marjorie Prime

Black-Mirrorική ταινία για μία υπηρεσία που παρέχει ολογράμματα αγαπημένων προσώπων που έχουν πεθάνει στους συγγενείς τους. Με Jon Hamm, Geena Davis και Tim Robbins.

Πρεμιέρα: 18 Αυγούστου (για την Αμερική)

LBJ

Ο Woody Harrelson και η Jennifer Jason Leigh πρωταγωνιστούν σε δράμα για τον Πρόεδρο της Αμερικής, Lyndon Baines Johnson, από τα νεαρά του χρόνια στο Τέξας μέχρι τη θητεία του στον Λευκό Οίκο. Από τον υποψήφιο για Όσκαρ παραγωγό, Rob Reiner.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Brad’s Status

Οικογενειακή dramedy με τον Ben Stiller σε ρόλο μεσήλικα σε ηλικιακή κρίση όσο ο γιος του αρχίζει να ψάχνει κολέγια.

Πρεμιέρα: 15 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

The Flash

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην Team Flash.

Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου

Arrow

Το καθήκον του ήρωα δεν τελειώνει ποτέ στο ‘Arrow’.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου