ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Και επίσης ο VanDamme, o Willis και ο Arnie

Το τρέιλερ του “Expendables 2” είναι εδώ, και όπως αναμενόταν, δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο από το να μας πει απλά ποιοι παίζουν για να μας ενθουσιάσει.

Η πρώτη ταινία κυμαίνεται μεταξύ του “Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια” που λέει ο Χατζηιωάννου και του “η χειρότερη ταινία που πρέπει να δει ένας άντρας” που λέει ο Μίχαλος, αλλά η αλήθεια είναι πως το “Expendables” απλά τα σπάει.

Ο Sylvester Stallone είναι τίμιος ήρωας για το γεγονός πως εν έτει 2011 επιμένει να γυρίζει πεισματικά, αυθεντικές ταινίες που ξεγλίστρησαν από τη δεκαετία του ‘80, και το γεγονός πως καταφέρνει να μαζεύει τέτοιο all-star action cast είναι αξιοθαύμαστο.

Όλοι επιστρέφουν για τη 2η ταινία, για την οποία μέχρι και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κανείς δεν ήταν σίγουρος ποιο θα είναι το τελικό της καστ. Αλλά τώρα ξέρουμε. Τσέκαρε τις νέες αφίξεις και προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς.

 

Έχει μέχρι και το best-of από το νέο αίμα, δηλαδή τον Chris Hemsworth. Πραγματικά δεν έχουμε λόγια.

Υπήρχε μια φήμη σε κάποια φάση ότι θα συμμετείχε και ο John Travolta στο πανηγύρι. Κατά τα φαινόμενα δεν μας έκατσε, αλλά πήραμε ολόκληρο Chuck Norris, ποιοι είμαστε για να γκρινιάξουμε κιόλας. Εδώ κατά τα φαινόμενα θα έχουμε μεγαλύτερους ρόλους για Willis & Arnie. Ο Arnie μέχρι που κρατάει όπλο κιόλας!

(Εξάλλου πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο για “Expendables 3”.)

Ώσπου να βγει η ταινία, μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις το υπερ-ατού που σου είχαμε φτιάξει πίσω στον Αύγουστο.