ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι έγινε ρε παιδιά, έχουμε ήδη τηλεοπτικό νικητή για φέτος;

Η νέα σειρά της ΕΡΤ αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter και εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες αντιδράσεις.

To Κάνε ότι Κοιμάσαι είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η σειρά έκανε πρεμιέρα (με το πρώτο της επεισόδιο) την Κυριακή στο ERTFLIX και απέσπασε πολύ καλές κριτικές, ενώ χθες προβλήθηκαν στην ΕΡΤ1 τα δύο πρώτα επεισόδιά της με το κοινό να την αποθεώνει στο Twitter.

Για να πούμε με λίγα λόγια την ιστορία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ο Νικόλας Καλλίρης, ένας αγαπητός καθηγητής Λυκείου που περνάει κρίση στον γάμο του. Μια νύχτα κοιμάται με τη μητέρα ενός μαθητή του, την οποία υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή.

Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει, γιατί αργότερα θα μάθει ότι οι γονείς αυτού του μαθητή έχουν σκοτωθεί προ πολλού σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Γεμάτος ενοχές, αλλά και απορία για την ταυτότητα της γυναίκας, με την οποία απάτησε για πρώτη φορά τη σύζυγό του, ο Νικόλας αποφασίζει να το αποσιωπήσει και να κρύψει από όλους την αλήθεια.

Δείτε τις αντιδράσεις για το Κάνε ότι Κοιμάσαι

Τα μισά από τα meme και τις φωτογραφίες που ανέβηκαν φυσικά, ήταν για να τον συγκρίνουν με τον χαρακτήρα του Σπύρου Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους. Λογικό, εδώ εμείς δεν ντραπήκαμε να βάλουμε τη φράση στον τίτλο μας.

Κάποια άλλα πάλι, τον συνέκριναν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για τη γνωστή αγάπη του Χριστόφορου στις μητέρες.

Και κάποια, έβαζαν στο στόμα του χαρακτήρα του Τάσου Γιαννόπουλου, τη θρυλική ατάκα του Μάκη Κοτσαμπάση «Φώτη πιάσε μια μπίρα» από τον ρόλο που είχε στο Ευτυχισμένοι Μαζί.

Συνολικά πάντως, οι αντιδράσεις ήταν ενθουσιώδεις.

Το φινάλε που συγκλόνισε το Twitter

Αυτό όμως που συγκλόνισε το κοινό ήταν το φινάλε. Στο πρώτο επεισόδιο, είχε συμβεί μία βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι και δημιούργησε ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Σύμφωνα με τις εικασίες της αστυνομίας όμως, το γειτονικό σπίτι δεν ήταν ο μόνος στόχος των ληστών.

Και πράγματι, το δεύτερο επεισόδιο τελειώνει με τον Νικόλα Καλλίρη να βρίσκεται μέσα στην τάξη και να παραδίδει μάθημα, ενώ έχουν εισβάλλει στο σπίτι του οι ληστές. Εκεί βρίσκεται η κόρη και η σύζυγός του, ενώ ακούμε έναν πυροβολισμό και πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Το Κάνε ότι Κοιμάσαι θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22:00 από την ΕΡΤ1.