ΣΙΝΕΜΑ

Keanu Reeves και Renée Zellweger πάνε δικαστήριο στο ‘The Whole Truth’

Το δράμα της Courtney Hunt θα μετατραπεί σε δικαστικό θρίλερ πριν το τέλος του.

Κάνε πέρα, McConaissance. Έχουμε Reevessance. Keanussance. Αυτό τελοσπάντων, το ονομάζουμε όπως θέλουμε, συμβαίνει, αυτό μας ενδιαφέρει.

Μετά το ‘John Wick’, το sleeper χιτ του ‘14 που έσκισε και μπήκε στη λίστα των καλύτερων action ταινιών της δεκαετίας που διανύουμε, ο Keanu Reeves έχει μπει ξανά στα πράγματα με τις συνεργασίες του με τον Nicolas Winding Refn για το ‘Neon Demon’, τη Anna Lily Amirpour για το ‘Bad Batch’ και τώρα με την Courtney Hunt του εξαιρετικού, ανεξάρτητου ‘Frozen River’.

Παρέα του βρίσκουμε όχι μόνο τη Renée Zellweger που αδιαφορεί για τις κακές τις γλώσσες και κάνει comeback ξανά στον έρωτά μας, αλλά και τη Gugu Mbatha-Raw (‘Beyond the Lights’, ‘Belle’, ‘Free State of Jones’) που χωρίς να φαίνεται από το συγκεκριμένο τρέιλερ, θα παίξει κομβικό ρόλο στην πλοκή της ταινίας.

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι ο Richard Ramsay που υποδύεται ο Reeves θα υπερασπιστεί τον γιο της στενής του φίλης Loretta για τον φόνο του βίαιου πατέρα του. Εννοείται πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται όμως, οπότε δηλώνουμε έτοιμοι.