ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘Knightfall’: Σπαθιά, αίμα, και ιππότες

Ιππότες στην αναζήτηση του Δισκοπότηρου.

Διψάμε για λίγη ακόμα μεσαιωνική πολιτική, ιππότες, σφαγές και όλα αυτά που πάνε μαζί; Η σειρά του συγγραφέα Ρίτσαρντ Ρέινερ και του Ντον Χάντφιλντ βουτάει στα άδυτα της πιο ισχυρής, πλούσιας και μυστηριώδυς τάξης ιπποτών του Μεσαίωνα, που είχαν αποστολή την προστασία των πιο ανεκτίμητων θησαυρών του χριστιανισμού.

Η σειρά αρχίζει όταν ένα στοιχείο εμφανίζεται για την τοποθεσία του χαμένου Δισκοπότηρου, κι οι ιππότες ξεκινούν μια αποστολή ζωής και θανάτου για την ανεύρεση του θρυλικού αντικειμένου. Αυτά που ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια της 1ης σεζόν των 10 επεισοδίων, θα φέρουν τους ιππότες αντιμέτωπους απ’τον βασιλιά της Γαλλίας, ως τις σκοτεινές δυνάμεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διάλυση της τάξης τους.

 

Ιστορικές φιγούρες θα κάνουν το πέρασμά τους, βασιλιάδες, μοναχοί, ο Πάπας(!), σε ένα επικό, αιματηρό και περιπετειώδες παιχνίδι, εχμ, στέμματος και όχι μόνο. Αν και η εμφάνιση που προσωπικά περιμένω πιο πολύ είναι του Τζέρεμι Ρένερ (Χόκαϊ στους «Εκδικητές») ο οποίος είναι παραγωγός και, μη γελιόμαστε, σίγουρα θα κρατήσει ένα ζουμερό ρολάκι για τον εαυτό του στο μέλλον. Το τόξο το ξέρει καλά ήδη, άλλωστε.

1Η ΣΕΖΟΝ, 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, COSMOTE CINEMA 4HD

Δες όλο το ένθετο όπως δημοσιεύτηκε στο Έθνος της Κυριακής: