ΣΙΝΕΜΑ

‘Kong: Skull Island’: Το νέο King Kong τρέιλερ υπόσχεται και γέλιο και δέος

Νέες εικόνες από την υπερπαραγωγή με τον Tim Hiddleston και την Brie Larson στο νησί του King Kong.

Μπορεί το ‘Kong: Skull Island’ να προκύψει πιο ενδιαφέρον από ό,τι αρχικά νομίζαμε;

Το ενδιαφέρον για μια αναβίωση του μυθικού King Kong θα ήταν έτσι κι αλλιώς δεδομένο, και σίγουρα ένα καστ του οποίου ηγούνται δύο αγαπημένοι ηθοποιοί σαν την Brie Larson (που στο νέο τρέιλερ δεν βγάζει κουβέντα) και τον Tom Hiddleston, παρέα με σιγουράκια στην περιφέρεια σαν τον John C. Reilly, τον John Goodman και τον Samuel L. Jackson, προσθέτει πόντους.

Όμως, να, δες, το νέο τρέιλερ έρχεται να δώσει κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε: Ανάλαφρο τόνο. Από τη μουσική της αρχής μέχρι ατάκες του Reilly, το φιλμ μοιάζει να θέλει να ποντάρει στο fun, δίχως όμως να φτάνει ποτέ στο camp. Για αυτό μας βεβαιώνουν τόσο τα διάσπαρτα επικά πλάνα του Kong, τον οποίο το τρέιλερ δεν προσπαθεί ούτε στο ελάχιστον να κρύψει, όσο και η καλλιτεχνική διεύθυνση κι ο οπτικός τόνος του φιλμ, που μοιάζει να παραπέμπουν σε κάτι σαν το ‘Mad Max: Fury Road’.

Δες το ωραίο νέο τρέιλερ της ταινίας:

Να θυμίσουμε πως σκηνοθετεί ο Jordan Vogt-Roberts, ένας από τους βασικούς σκηνοθέτες της δραματικής rom-com ‘You’re the Worst’. Η σύνδεση πιστεύω είναι προφανής σε όλους.

Κι εδώ δύο νέες εντυπωσιακές αφίσες που μοιράστηκαν στο twitter οι πρωταγωνιστές

*Το ‘Kong: Skull Island’ (Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου) βγαίνει στις αίθουσες στις 9 Μαρτίου από την Tanweer.