ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Κουτσόπουλος για εκλογές: «Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για όσους δουλεύουν σεζόν»

Τον αποκλεισμό των εργαζομένων που δουλεύουν σεζόν μακριά από τα σπίτια τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου επεσήμανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Στο εκλογικό πάνελ του Star βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/5) ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, συμμετέχοντας στη συζήτηση για το πώς ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες. Σχολιάζοντας την προσέλευση στις κάλπες, ο δημοφιλής σεφ επεσήμανε την απουσία πρόβλεψης για όσους εργάζονται μακριά από τα σπίτια τους.

«Οι απόδημοι είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν πολιτικά» σημείωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως όμως «έχουμε ένα μικρό κενό για τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει εποχιακές εργασίες, γιατί τώρα ξεκινάει η σεζόν».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια πρόκειται κυρίως για νέους που βρίσκονται μακριά από τις εστίες τους. “Θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη και αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να ψηφίσουν από εκεί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή” είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί και η μετακίνηση είναι δύσκολη, κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να αφήσουν τη θέση εργασίας. Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός» συνέχισε.