ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κουίζ: Ποιος Κέβιν Κόστνερ είσαι;

Με αφορμή την επιστροφή του Κέβιν Κόστνερ στο "3 Μέρες Διορία", να μια ευκαιρία να δεις ποιος από όλους τους εμβληματικούς (ή λιγότερο εμβληματικούς) ρόλους του σταρ σου ταιριάζει περισσότερο.

Στο “3 Μέρες Διορία” ο Κόστνερ παίζει έναν μυστικό πράκτορα που μαθαίνει πως πάσχει από ανίατη ασθένεια και προσπαθεί να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα: να επανορθώσει τη σχέση του με την κόρη του, και να αναλάβει μια τελευταία ριψοκίνδυνη αποστολή. Είναι ρόλος που συνδυάζει δύο είδη Κόστνερ ρόλων: τον Πράκτορα-Κόστνερ και τον Λυρικό-Κόστνερ.

Υπάρχουν πολλά είδη ρόλων που ο φανταστικός Κέβιν έχει ουκ ολίγες φορές επιχειρήσει να βγάλει εις πέρας. Έχει υπάρξει πράκτορας ένα σωρό φορές, από τον “Σωματοφύλακα” ως το “Αδιέξοδο”. Τον έχουμε δει στο παρελθόν σε ταινίες εποχής, από το “Χορεύοντας με τους Λύκους” ως το “Untouchables”, αλλά και στο μέλλον σε μετα-αποκαλυπτικά έπη, από το “Waterworld” ως το “Postman”. Και έχει υπάρξει τόσο λυρικός (“Message in a Bottle”, “A Perfect World”) όσο και αθλητικός, με ένα μάτσο ταινίες που παίζει τον παίχτη μπέιζμπολ σε διάφορα στάδια της καριέρας του.

(Α, επίσης είχε μια κομμένη σκηνή στη “Μεγάλη Ανατριχίλα”. Φαινόταν το χέρι του.)

Ποιος από όλους όμως είσαι εσύ;

Κάνε το τεστ για να μάθεις.