ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κουίζ: Πόσο καλά ξέρεις τους X-Men;

Ενόψει του "Days of Future Past" τεστάρουμε γνώσεις πάνω στα κόμικ και τις ταινίες X-Men και σου δείχνουμε ένα αποκλειστικό πρώτο κλιπάκι από την πολυαναμενόμενη ταινία.

 

Τα έχουμε πει για τους X-Men, ξανά και ξανά. Έχουμε βάλει σε σειρά αξιολόγησης τις ως τώρα ταινίες, έχουμε μιλήσει αναλυτικά για το διασημότερο μέλος τους. Αλλά τώρα τα αστειάκια τελειώνουν. Τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα για την ταινία που περιμέναμε εδώ και 14 χρόνια, ακόμα και χωρίς να το ξέρουμε.

Διότι την ερχόμενη βδομάδα, την Πέμπτη 22 Μαϊου, οι X-Men θα ζήσουν τις Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος ή αλλιώς, “Days of Future Past”. Στην ταινία που σηματοδοτεί την επιστροφή του αρχικού σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ στο franchise, με τη διασκευή του εμβληματικού ομώνυμου κόμικ, που θέλει τους X-Men ενός ‘χαλασμένου’ μέλλοντος να έρχονται σε επαφή με τους παρελθοντικούς εαυτούς τους, ώστε να αποτρέψουν την καταστροφή.

Στην ταινία θα δούμε να ενώνονται στην ίδια ιστορία και τα δύο διαφορετικά ως τώρα καστ:

Εκείνο της αρχικής τριλογίας, με τους Πάτρικ Στιούαρτ ως Καθηγητή Χ, Ίαν Μακέλεν ως Magneto και Χιου Τζάκμαν ως Wolverine, και εκείνο του “X-Men: First Class” με τους Τζέιμς Μακαβόι και Μάικλ Φασμπέντερ ως Εξέιβιερ και Magneto αντίστοιχα, και την Τζένιφερ Λόρενς ως Μυστίκ. Το παλιό καστ βλέπει τον κόσμο να πηγαίνει κατά διαόλου, κι έτσι στέλνει πίσω τον Wolverine στο πολύχρωμο ’60s σύμπαν του First Class, για να αλλάξει το μέλλον.

Ας δούμε τώρα ένα αποκλειστικό κλιπ που μας συστήνει έναν εκ των βασικών μελών της First Class ομάδας, τον Beast του Νίκολας Χουλτ, που στην αρχική τριλογία έπαιζε ο Κέλσι “Frasier” Γκράμερ:

 

Και τώρα που πήραμε μια πρώτη ιδέα, και μέχρι να φτάσει η ώρα για να απολαύσουμε το “X-Men: Days of Future Past” στις αίθουσες από την Odeon, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω κουίζ, που θα τεστάρει το πόσο καλά γνωρίζεις και θυμάσαι τόσο το φιλμικό όσο και το χάρτινο σύμπαν των μεταλλαγμένων της Marvel.

Καλή διασκέδαση και μην κλέψεις!