ΣΙΝΕΜΑ

‘Logan’ τρέιλερ: Ο Wolverine όπως δεν τον έχεις ξαναδεί

Ο Hugh Jackman είναι ξανά ο Wolverine στην τελευταία σόλο ταινία του χαρακτήρα.

Το ‘Logan’ θα είναι το μεγάλο τέλος των σόλο ταινιών του Wolverine και προβλέπεται να είναι ηχηρό. Όχι μονάχα με την κλασική έννοια της δράσης και της κλωτσομπουνιάς, αλλά με τον τρόπο που ένας χαρακτήρας σαν τον Wolverine έρχεται μια και καλή αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν και το αμφίβολο μέλλον του και κάπως έτσι μια ταινία μετατρέπεται σε character study. Μια ματιά στα σημάδια και τα γκρίζα του μαλλιά και το πάλαι ποτέ σίγουρο μέλλον του Logan δεν είναι πια και τόσο βέβαιο.

Με τους μεταλλαγμένους να έχουν πια σχεδόν εξαφανιστεί, ο Wolverine πρέπει να βρει τη δύναμη για μία ακόμα μάχη. Μόνο που απ’ ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να τη δώσει τελείως μόνος. Εδώ είναι η στιγμή που ακούγεται η τσιρίδα μου από το βάθος γιατί το μικρό κορίτσι που “χρειάζεται τη βοήθειά του” όπως τον ενημερώνει ο Professor X, “του μοιάζει πολύ” και πολύ πιθανόν να είναι η X-23 ή αλλιώς Laura Kinney ή αλλιώς ένας από τους καλύτερους X-Men χαρακτήρες που έχουν γραφτεί ΠΟΤΕ. Eίμαι καλά, είμαι πολύ καλά, όλα καλά.

Μαζί τους θα δούμε επίσης τον Patrick Stewart στον ρόλο του Charles Xavier και τον Boyd Holbrook του ‘Narcos’ στον ρόλο του Donald Pierce.

Τι είναι ο Logan χωρίς τους μεταλλαγμένους, χωρίς το σχολείο, χωρίς τις δυνάμεις του; Φαίνεται ότι θα μας τα πουν όλα τώρα, γιατί κράτησαν το καλύτερο για το τέλος.

* Το ‘Logan’ βγαίνει στις 3 Μαρτίου στις αμερικανικές αίθουσες.