ΛΙΣΤΕΣ

Lupin: Τι πρέπει να γνωρίζεις για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Από το νέο τρέιλερ μέχρι τη συνάντηση της σειράς με τον Sherlock Holmes, δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη 2η σεζόν του Lupin.

Το Lupin του George Kay (Killing Eve) και του François Uzan (Family Business) έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ως τώρα το La Casa de Papel ως πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη παραγωγή του Netflix παγκοσμίως, κερδίζοντας προβολές σε 70 εκατομμύρια νοικοκυριά απέναντι στα 65 εκατομμύρια που είχε κάνει το ισπανικό show για την 4η σεζόν του.

Είναι, επίσης, η πρώτη ορίτζιναλ γαλλική παραγωγή του Netflix που έφτασε στο Νο.1 του Netflix σε πολλές χώρες όπως η Βραζιλία, το Βιετνάμ, την Αργεντινή, η Γερμανία, την Ιταλία, η Ισπανία, η Πολωνία, το Μεξικό, η Δανία, η Σουηδία, οι Φιλιππίνες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Ελλάδα, ενώ στις Η.Π.Α. συγκεκριμένα το Lupin δεν πήγε απλώς στο Νο.1 – ήταν η πρώτη γαλλική σειρά στην ιστορία των παγκόσμιων παραγωγών του Netflix που πετυχαίνει να βρεθεί στο Top 10 του αμερικανικού Netflix.

Μιλάμε για μία καθαρόαιμη επιτυχία με πολυαναμενόμενη συνέχεια δηλαδή, για την οποία πήραμε μία πρώτη γεύση με το τρέιλερ που θα δεις παρακάτω. Δες επίσης όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επόμενη σεζόν της σειράς:

Το trailer

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν.

Οι άμεσες προτεραιότητες και ο Guedira

Ο Assane Diop στο Lupin

Όπως έχει δηλώσει ο δημιουργός του Lupin, George Kay, η δεύτερη σεζόν θα το πιάσει ακριβώς από εκεί που το άφησε η πρώτη, δηλαδή στην αναζήτηση του γιου του Assane. «Σε σχέση με τις προτεραιότητες του Assane, αυτό που θα έλεγα είναι πως εάν ήμουν ο Assane θα έκανα ό,τι χρειαζόταν για να πάρω πίσω το παιδί μου, οπότε σε μία τέτοια συνθήκη δε σταματάς σε τίποτα και κάθε συμμαχία είναι εύλογη», εξήγησε.

«Όσο για τον Guedira, είναι ένας χαρακτήρας που ξέρει ότι η σύλληψη του Assane θα ήταν μία εξαιρετική κίνηση για την καριέρα του, αλλά την ίδια στιγμή είναι φαν του Lupin και αναγνωρίζει τον ήρωά του στο θήραμά του, οπότε θα έλεγα ότι έχει και ένα δικό του αίνιγμα να λύσει», έχει εξηγήσει. «Οπότε το cliffhanger είναι προφανώς “τι θα κάνει μετά ο Assane;”, αλλά επίσης και “τι θα κάνει μετά ο Guedira;”. Θα ήταν χαζό να πω περισσότερα γιατί θα το χαλάσω, αλλά έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Οι τοποθεσίες του Lupin

Η πρώτη σεζόν του Lupin άνοιξε με μία θεαματική ληστεία στο Λούβρο, ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια γυρίστηκαν και αυτά κοντά σε αναγνωρίσιμα ορόσημα του Παρισιού.

«Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την εικονογραφία του Παρισιού όλη την ώρα», είπε ο Kay στο Vanity Fair. Η επόμενη σεζόν, πρόσθεσε, παρουσιάζει «δύο ή τρεις πραγματικά παρισινές σκηνές και σεκάνς. Έχει να κάνει επίσης και με την κλίμακα. Ξεκινήσαμε με κάτι τόσο μεγάλο και θέλω πραγματικά να επιστρέψουμε σε κάτι επίσης μεγάλο».

Η συνάντηση με τον Sherlock Holmes

Ο Assane Diop στο Lupin

Το 1906, o Sherlock Holmes βρέθηκε σε μία από τις ιστορίες του Leblanc με τίτλο Sherlock Holmes Arrives Too Late. Όταν ο Sir Arthur Conan Doyle όμως αξίωσε το copyright του εμβληματικού του ντετέκτιβ, ο Leblanc άλλαξε σαρκαστικά το όνομα του χαρακτήρα σε Herlock Sholmes.

Σε συνέντευξή του με τους Radio Times, ο Kay είπε ανοιχτά πως η συμμετοχή του Holmes είναι πολύ πιθανή. «Για να είμαι ειλικρινής», είπε, «έχουμε κάνει συζητήσεις. Υπάρχουν ιδέες σχετικά με αυτό που θα ενδιαφερόμουν να εξερευνήσω. Το fanbase του Arsène Lupin που συμμετέχει εμφανώς στη σειρά θα πρέπει να συναντηθεί με αυτό του Sherlock Holmes – θες να το πας σε ένα πραγματικά meta επίπεδο».

Τα flashbacks

«Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τι του συνέβη στο διάστημα μεταξύ 15 και 40 ετών», συμπλήρωσε ο Kay στο Vanity Fair. «Οπότε παρουσιάζουμε εκ των υστέρων το μεγάλο του backstory.

Αυτό θα συνεχίσει να κάνει η δεύτερη σεζόν του Lupin, εξερευνώντας τη σχέση του Assane με την πρώην του, Claire, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, Benjamin.

«Το πλάνο είναι ότι δείχνουμε δύο παράλληλους κόσμους – διευρύνουμε το παρελθόν του, πάντοτε ενημερώνοντας το πώς φτάσαμε στο σήμερα, χωρίς να σημαίνει αυτό ταυτόχρονα πως το παρελθόν του δε μπορεί να έχει τις δικές του υποπλοκές και τα δικά του ζητήματα».

Ακολουθήστε το Oneman στα Google News.